Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Έντονο ενδιαφέρον για το μεταπτυχιακό στην «Εφαρμοσμένη Οικονομική και Ανάλυση Δεδομένων»

Έντονο ενδιαφέρον για το μεταπτυχιακό στ...
Βγενόπουλος Φάνης

Παρουσιάζεται στην έκθεση Patras IQ

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των φοιτητών που επισκέπτονται την έκθεση μεταφοράς τεχνογνωσίας Patras IQ στο γήπεδο «Δ. Τόφαλος», για το μεταπτυχιακό στην «Εφαρμοσμένη Οικονομική και Ανάλυση Δεδομένων», που υλοποιεί το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Μιλώντας στο thebest.gr o Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών Νικόλαος Γιαννακόπουλος, στο μεταπτυχιακό γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Σχολών Επιστήμων Οικονομίας και Διοίκησης, Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών Επιστημών, Επιστημών Υγείας και Πολυτεχνικών Σχολών, Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικείμενου.

Το ΠΜΣ είναι ετήσιας διάρκειας (2 ακαδ. εξάμηνα) Πιστωτικές μονάδες: 60 ETCS Ευκαιρίες για χορήγηση υποτροφιών (πλήρους απαλλαγής υποβολής τελών φοίτησης)

Οι απόφοιτοι ακολουθούν επιτυχημένη καριέρα ως επαγγελματίες οικονομολόγοι και μπορούν να απασχοληθούν στον ιδιωτικό τομέα, σε θέσεις ευθύνης του δημόσιου τομέα και σε διεθνείς οργανισμούς. Επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες

Η έναρξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων ξεκινά το Μάιο.

Αιτήσεις:

http://postgrad.econ.upatras.gr/el/candidates/application

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr