Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η απόλυτη αναρχία μέσα στο ΒΙΟΠΑ Πάτρας - Περίεργες συναλλαγές τις νυχτερινές ώρες καταγγέλλουν οι επιχειρηματίες - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Η απόλυτη αναρχία μέσα στο ΒΙΟΠΑ Πάτρας ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Καταγγέλλουν πλιάτσικο επιχειρήσεων

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο χώρο του Βιοτεχνικού Πάρκου της Πάτρας, όπου σχεδόν κάθε βράδυ γίνεται πλιάτσικο σε χώρους στάθμευσης φορτηγών και εγκαταστάσεις επιχειρήσεων. Οι επιχειρηματίες της περιοχής καταγγέλουν ύποπτες συναλλαγές,  τις νυχτερινές ώρες, ενώ χρεώνουν στον δήμο εγκατάλειψη σε ότι αφορά ακόμη και την καθαριότητα της περιοχής.

Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει και ο πληθυσμός των ΡΟΜΑ έχει αυξηθεί, σύμφωνα με επιχειρηματίες του Βιοτεχνικού πάρκου.

Ο πρόεδρος του Φορέα Διοίκησης και Διαχείρισης ΒΙΟΠΑ Γλαύκου Πάτρας Α.Ε. Παναγιώτης Κοτσίρης, εξηγεί τι συμβαίνει

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ το πρωί της Πέμπτης έγιναν και προσαγωγές. Οι επιχειρηματίες δηλώνουν απερίφραστα πως τις νύχτες γίνονται ύποπτες κινήσεις και αντίστοιχες συναλλαγές.

Σχεδόν κάθε βράδυ στο Βιοτεχνικό Πάρκο γίνεται πλιάτσικο σε επιχειρήσεις και σταθμευμένα ιδιωτικά αλλά και επαγγελματικά οχήματα, μέσα αλλά και έξω από ιδιωτικούς χώρους.

Ο Φορέας Διοίκησης και Διαχείρισης ΒΙΟΠΑ Γλαύκου Πάτρας Α.Ε. του οποίου πρόεδρος είναι ο κύριος Παναγιώτης Κοτσίρης, θέτει σοβαρό ζήτημα καθαριότητας, καθώς όπως καταγγέλει, ο δήμος τους έχει εγκαταλείψει.

Εκτός των άλλων ο Πρόεδρος του ΔΣ του Φορέα Διοίκησης και Διαχείρισης του ΒΙΟΠΑ θέτει και το πρόβλημα της καθαριότητας των οικοπέδων, που θυμίζουν ζούγκλα, γύρω από τις επιχειρήσεις, καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει και ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις