Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αρχές Οκτωβρίου έρχεται στις αίθουσες ο "Venom" της Marvel με τον Τομ Χάρντι -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Αρχές Οκτωβρίου έρχεται στις αίθουσες ο ...

Σε διανομή από την εταιρεία Feelgood

Mπορεί αυτή τη στιγμή να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φαν και των σινεφίλ η απόλυτη νέα περιπέτεια των «Avengers – Εκδικητών» που συγκεντρώνει 20 υπερήρωες, εν τούτοις από την Μάρβελ κόμικς αναμένεται μία ολοκαίνουρια ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας σε περίπου 5 μήνες, στις 4 Οκτωβρίου 2018, μαζί με τις ΗΠΑ (από την Columbia Pictures & την Sony Pictures) το «Venom», το πρώτο trailer και διαφημιστική αφίσα του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εταιρεία διανομής Feelgood.

Ο 40χρονος Εγγλέζος Tom Hardy είναι ο δημοσιογράφος Eddie Brock / Venom που μία εξωγήινη ύπαρξη στο σώμα του θα του χαρίσει απίστευτες δυνάμεις.

Όπως μας λέει το σχετικό δελτίο Τύπου, ένας από τους πιο αινιγματικούς, πολύπλοκους και σκληροτράχηλους χαρακτήρες της Marvel έρχεται με τη δική του ταινία στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ β’ ανδρικού το 2015, για την ταινία «The Revenant», Tom Hardy, ο οποίος και ενσαρκώνει το ρόλο του θανατηφόρου προστάτη Venom. Στην υπερπαραγωγή αυτή παίζουν και η Michelle Williams, ο Riz Ahmed και ο Γούντι Χάρελσον. Η σκηνοθεσία είναι του 43χρονου Ruben Fleischer.

Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture