Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, TIME 100 GALA: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ ΚΑΙ ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ ΟΙ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, ΤΙ ΦΟΡΕΣΑΝ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, TIME 100 GALA: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Zuhair Murad ή Brock Collection;

Tις πιο ισχυρές και επιδραστικές προσωπικότητες των ημερών μας διεθνώς ανέδειξε και φέτος στη Νέα Υόρκη το περιοδικό Time συγκεντρώνοντας διασημότητες από όλους τους κλάδους, αλλά οι λαμπερές κυρίες της σοουμπιζ κέρδισαν την πλειοψηφία των φλας όπως πάντα. Ειδικά η αγέραστη λατίνα σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής με μεγαλοπρεπή και άκρως τολμηρή τουαλέτα Zuhair Murad και τον αρραβωνιαστικό της Αλεξ Ροντρίγκεζ στο πλευρό της. Πιο ρομαντική και κοριτσίστικη εμφάνιση έκανε η βρετανίδα ηθοποιός Εμιλι Μπλαντ με δημιουργία ΒrockCollection που επίσης ξεχώρισε στο red carpet.

H τουαλέτα της 48χρονης Λόπεζ ήταν κρεμ στολισμένη με χρυσοκλωστή, θεαματικά βαθύ ντεκολτέ, αβυσσαλαίο σκίσιμο και «ουρά». Το μακιγιάζ της γήινο, με τη σταρένια της επιδερμίδα να δείχνει όπως πάντα άψογη. Aδιαμφησβήτητα η J Lo ήταν εντυπωσιακή αλλά την έχουμε ξαναδει πολλές φορές ντυμένη έτσι.

Η Μπλαντ ήταν λιγότερο χολιγουντιανή αλλά περισσότερο σικ, με μαύρη διαφάνεια γεμάτη άνθινα κεντήματα. Το χτένισμά της σχολιάστηκε πολύ θετικά χάρη στις πλέξεις του ενώ έδειχνε πολύ ερωτευμένη με το σύζυγό της, ηθοποιό, σκηνοθέτη, παραγωγό και μέντορά της Τζον Κραζίνσκι. Τα στιγμιότυπα της βραδιάς είχαν και φωτογραφίες με τις ηθοποιούς Νικόλ Κίντμαν, Μιλι Μπόμπι Μπράουν, τη σκηνοθέτιδα της κομεντί Lay Bird,  Γκρέτα Γκέργουικ και την τραγουδίστρια Kesha.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View