Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μηνυτήρια αναφορά από τους κατοίκους του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας για το προσφυγικό- Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Μηνυτήρια αναφορά από τους κατοίκους του...

ΔΕΙΤΕ τι αποφάσισαν

Στην κατάθεση μηνυτήριας αναφορά σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Διαμερίσματος από την παρουσία των μεταναστών, καταθέτουν τις επόμενες ημέρες οι Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής που συμμετέχουν στην σχετική συντονιστική επιτροπή.

Οι πρόεδροι των Συλλόγων συνεδρίασαν απόψε και αποφάσισαν παράλληλα ότι ο αγώνας τους θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος. Παράλληλα εκφράζουν την ανησυχία τους και για την παρουσία πλέον προσφύγων στις εγκαταστάσεις των Παλαιών Σφαγείων και ρωτούν το Δήμο Πατρέων τι προτίθεται να κάνει για την περιφρούρησή τους. Αναλυτικά σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:

"Σήμερα Τετάρτη 25/4/2018 συνήλθαν σε συνεδρίαση οι πρόεδροι των Εκπολιτιστικών Συλλόγων του Νοτίου Διαμερίσματος και αποφάσισαν τα κάτωθι:

1) Την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι και στην ευρύτερη περιοχή στο Νότιο Διαμέρισμα από την παρουσία των μεταναστών.

2) Ερώτηση προς τον Δήμο Πατρέων τι προτίθεται να κάνει για την περιφρούρηση των Παλαιών Σφαγείων μετά την εισβολή των μεταναστών στον χώρο?

3) Καλούμε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο να ενώσουν τις δυνάμεις τους να πιέσουν την κυβέρνηση για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος των μεταναστών στην Πάτρα.

4) Ο Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι αποφάσισαν ότι ο αγώνας των κατοίκων της περιοχής μας θα συνεχιστεί αμείωτος μέχρι την επίλυση του προβλήματος.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΏΝ ΣΥΛΛΌΓΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις