Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σημαντική διάκριση για την επιχείρηση Rezos Brands ΑΕ

Σημαντική διάκριση για την επιχείρηση Re...

Έλαβε τον τιμητικό τίτλο “National Winner” των European Business Awards 2017/2018

Μία σημαντική διάκριση κατέκτησε η Rezos Brands ΑΕ καθώς συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Rezos Brands κατέκτησε τη 1η θέση σε εθνικό επίπεδο στην κατηγορία «The Customer & Market Engagement Award» λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο “National Winner” των European Business Awards 2017/2018 sponsored by RSM.

Πλέον βρίσκεται στην τελική φάση του διαγωνισμού, όπου θα διεκδικήσει το 1o πανευρωπαϊκό βραβείο στην κατηγορία «Customer & Market Engagement» το Μάιο στη Βαρσοβία, μέσα από την ψήφο του κοινού.

Στις 15 Μαρτίου 2018 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού, όπου διακρίθηκαν οι καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης ανά χώρα, λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο “National Winner”, δίνοντας τους το εισιτήριο να διεκδικήσουν στη τρίτη & τελική φάση του διαγωνισμού τον πανευρωπαϊκό τίτλο αριστείας.

Βασικός στόχος των European Business Awards είναι η δημιουργία μιας ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας, η οποία αντιπροσωπεύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική, επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που επιδεικνύουν όλες αυτές τις αξίες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πλέον βρισκόμαστε στην τελική φάση του διαγωνισμού, όπου η Rezos Brands Α.Ε. θα διεκδικήσει το 1o πανευρωπαϊκό βραβείο στην κατηγορία «Customer & Market Engagement» το Μάη στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, την Βαρσοβία. Η αξιολόγηση θα γίνει από την κριτική επιτροπή των European Business Awards, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένα στελέχη της ακαδημαϊκής κι επιχειρηματικής Ευρωπαϊκής κοινότητας.

Παράλληλα ωστόσο, οι εταιρίες διεκδικούν και τον τίτλο «European Public Champion», ο οποίος θα διακριθεί από την ψήφο του κοινού. Με την εμπιστοσύνη και την  υποστήριξη σας, είμαστε σίγουροι ότι θα λάβουμε τη μέγιστη διάκριση στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Η ψηφοφορία έχει ανοίξει.

Μπορεί να ψηφίσει το κοινό μέχρι τις 4 Μαϊου.

Για να δείτε πώς μπορείτε να μπείτε στην διεύθυνση: https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/36/23414

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά