Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 96): Προβληματισμός στην ΕΠΣΑ για την απουσία βίας στα γήπεδα

Αποκλειστικό (Νο 96): Προβληματισμός στη...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Τρίτο σαββατοκύριακο που δεν "ανοίγει μύτη"

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας από το γεγονός πως για τρίτο σαββατοκύριακο δεν άνοιξε μύτη στα γήπεδα.

Τόσο το Σάββατο (21/4) όσο και την Κυριακή (22/4) όλα κύλησαν ομαλά, δεν είχαμε συμπλοκές και βιαιοπραγίες εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Και το χειρότερο είναι πως το φαινόμενο τείνει να παγιοποιηθεί, αφού τόσο το προηγούμενο σαββατοκύριακο (14-15/4), όσο και αυτό του Πάσχα ήταν όλα ήρεμα.

«Δυστυχώς είναι κάτι που μας αιφνιδίασε, δεν το περιμέναμε και δεν πήραμε τα κατάλληλα μέτρα. Μας απασχολεί σοβαρά τι πήγε στραβά. Ένας ολόκληρος κόσμος, δημοσιογράφοι, φαρμακεία, τραυματιοφορείς, ασθενοφόρα, ιατροί, αστυνομικοί, δικηγόροι, αθλητικοί δικαστές και τόσοι ακόμα περιμένουν με αγωνία αν θα αποκατασταθεί η τάξη. Όλοι αναπολούμε τις παλιές καλές στιγμές που όλοι έδερναν όλους», σχολίασε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΣΑ, Ανδρέας Βαρεμένος.

 

Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 95): Καταπληκτικός ο νέος δρόμος για το Γιαννισκάρι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα