Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύπρος: Άνδρας ανακρίνεται για τον φόνο του ανδρογύνου– Βρέθηκε κρυμμένη πιτζάμα με κηλίδες αίματος

Κύπρος: Άνδρας ανακρίνεται για τον φόνο ...

«Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα»

21:35 Η Κυπριακή Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε αργά το απόγευμα και ανακρίνει έναν άνδρα, ηλικίας 33 ετών, για τον διπλό φόνο, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στη Λευκωσία. Θύματα ήταν ανδρόγυνο που κατοικούσε στο προάστιο Στρόβολο, οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομία δολοφονήθηκαν με μαχαίρι.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Πριν τη σύλληψη του άνδρα, ο υπαρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, είχε δηλώσει ότι οι έρευνες για εξιχνίαση της υπόθεσης «βρίσκονται σε καλό δρόμο». Ο κ. Μιχαηλίδης πρόσθεσε ότι «υπάρχουν απαντήσεις σε όλα και θα ανακοινωθούν στον κατάλληλο χρόνο».

 

18:25 Μία πιτζάμα με μερικές κηλίδες αίματος, η οποία βρέθηκε καλά κρυμμένη στην οικία του άτυχου ζεύγους Χατζηγεωργίου στην οδό Ζαλόγγου κρίνεται ως το σημαντικότερο μέχρι τώρα τεκμήριο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί ανακριτές του διπλού φονικού και αισιοδοξούν ότι σύντομα θα είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Η πιτζάμα όπως μεταδίδει ο «Πολίτης» της Κύπρου, έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ωστόσο κάποιοι από την Αστυνομία συνηγορούν ότι κατά τον κρίσιμο χρόνο, ήτοι το ξημέρωμα της περασμένης Πέμπτης, έπρεπε να γίνουν κάποιοι πρόσθετοι χειρισμοί οι οποίοι θα επιτάχυναν την εξιχνίαση του εγκλήματος αλλά δυστυχώς δεν έγιναν.

«Είναι ίσως μία από τις πιο μπερδεμένες και δύσκολες υποθέσεις που κλήθηκα να διερευνήσω αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο», ήταν τα μόνα λόγια που καταφέραμε μετά δυσκολίας «να βγάλουμε» από ένα μέλος της ανακριτικής ομάδας που διερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ένα άλλο ηγετικό στέλεχος της Αστυνομίας με εμπειρία στις ποινικές ανακρίσεις, εξέφρασε –σε συνομιλία που είχαμε αργά χθες το απόγευμα– την αισιοδοξία ότι αργά ή γρήγορα οι έρευνες θα αποδώσουν. Προσέθεσε μάλιστα και το κλασικό: «Τελικά δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα»!

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι χθεσινές δηλώσεις του γενικού εισαγγελέα.

Μεταφέρουμε απόσπασμα από συνομιλία που είχε με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για τη διερεύνηση ενός πολύ δύσκολου εγκλήματος με κάποιο δεδομένο, ότι δεν υπάρχει για παράδειγμα ένα φονικό όπλο, δεν υπάρχουν ικανοποιητικά αποδεικτικά στοιχεία, δεν υπάρχει μαρτυρία ίσως ως προς κίνητρα κ.λπ.

Η έλλειψη αυτών των στοιχείων οδηγεί στο ότι η διερεύνηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πρέπει να επεκταθεί σε όλες τις πτυχές αυτές, που την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη.

Επομένως θα πρέπει να συνεχίσει [σ.σ. η Αστυνομία] –αλλά να συνεχίσει με τη δέουσα σπουδή και ταχύτητα– γιατί η πάροδος του χρόνου δεν είναι καλός οδηγός».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις