Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Λαμπερή η πρεμιέρα της νέας ταινίας των «Εκδικητών» στο Λος Άντζελες - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λαμπερή η πρεμιέρα της νέας ταινίας των ...

Αναμένεται να κάνει ρεκόρ εισιτηρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό

Με την αίγλη που της πρέπει, πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας της Μάρβελ «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» στο Los Angeles, στις ΗΠΑ παρουσία των πρωταγωνιστών και συντελεστών που εδώ και μια δεκαετία έχτισαν το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με 17 ταινίες, που οδήγησαν στο εντυπωσιακό πρώτο μέρος της 3ης ταινίας των Εκδικητών (το δεύτερο μέρος θα προβληθεί του χρόνου).

Σε αυτή την ταινία οι Εκδικητές και οι σύμμαχοι τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που κανένας άλλος δεν μπορεί να χειριστεί αλλά μία πολύ πιο σκοτεινή δύναμη έχει εξαπολυθεί: o Thanos (στο ρόλο ο Τζος Μπρόλιν).

Ο απόλυτος κυρίαρχος της κακής φήμης διαγαλαξιακά δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να αποκτήσει τους έξι λίθους της αιωνιότητας προκειμένου να κάνει δική του την εξουσία ολόκληρου του σύμπαντος και φυσικά της ανθρωπότητας.

Οι Εκδικητές συστήνουν μία ομάδα με μέλη από όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και όλοι μαζί οι υπερήρωες πρέπει να θυσιάσουν πολλά περισσότερα από κάθε άλλη φορά, σε μία προσπάθεια να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos πριν επιτεθεί και συγκεντρώσει όλα τα πετράδια του κόσμου για να καταστρέψει ολόκληρο το σύμπαν στην ίσως πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών.

Η ταινία θα προβάλλεται από την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 στους Ελληνικούς κινηματογράφους από την Feelgood, και σε 3d, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ. Η σκηνοθεσία είναι των Τζο και Άντονι Ρούσο.

*Οι πρώτες προβολές ως γνωστό, ξεκινούν απόψε Τετάρτη 25 Απριλίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε όλη την Ελλάδα, και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε, μετά τις 22:00.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την Feelgood.

*Πολλοί Πατρινοί φαν των ταινιών της Μάρβελ έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους και αδημονούν να απολαύσουν την ταινία που διαρκεί δυόμιση ώρες.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture