Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Πατρινός Φοίβος Καρακίτσος μίλησε στη Wall Street Journal για τις προοπτικές της χώρας και τη μεγάλη επένδυση της SPAR Hellas

Ο Πατρινός Φοίβος Καρακίτσος μίλησε στη ...

"Τα χειρότερα είναι πίσω μας" τονίζει χαρακτηριστικά

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας κ. Φοίβος Καρακίτσος βρέθηκε στο τιμόνι της SPAR Hellas (www.sparhellas.com), η οποία και εισέρχεται στο χώρο των λιανικών πωλήσεων τροφίμων με πρόγραμμα σε 4 χρόνια να έχει δημιουργήσει 350 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Με το νέο του αυτό ρόλο, αλλά και με την σωρευμένη πλέον εμπειρία του από την ελληνική αγορά, πρωταγωνιστεί σε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ στο portal της έγκυρης αμερικανικής Wall Street Journal.

Το όλο πνεύμα του δημοσιεύματος έχει να κάνει με τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, μετά από μία δεκαετία πρωτοφανούς κρίσης, όπως τονίζεται σγκεκριμένα.

Ο ίδιος ο κ. Καρακίτσος σημειώνει χαρακτηριστικά πως "τα χειρότερα είναι πίσω μας", υπογραμμίζοντας πως "εάν παραμείνει η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα του τελευταίου διαστήματος, στην Ελλάδα μπορούμε να περιμένουμε πλέον την ανάπτυξη".

Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης αναφορά στο εντυπωσιακό come-back του κολοσσού SPAR στην ελληνική αγορά, γεγονός που πιστοποιεί την πεποίθησή της για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και της χώρας εν γένει.

Αξίζει να σημειωθεί πως στόχος της εταιρίας είναι σε βάθος 4 ετίας να αναπτύξει περισσότερα από 350 καταστήματα SPAR σε όλη την επικράτεια, με 1.400 είδη ιδιωτικής ετικέτας, παραγόμενα στο μεγαλύτερο μέρος τους από την Ελληνική βιομηχανία, δίνοντας σε όλα τα μέλη της την τεχνογνωσία που διαθέτει, μέσα από τη σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης, εκπαίδευσης και business strategy.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά