Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σωρεία παραβάσεων και χειροπέδες σε αρκετά άτομα στη Δυτική Ελλάδα

Σωρεία παραβάσεων και χειροπέδες σε αρκε...

Σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ένας 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ονδούρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών, για υπεξαίρεση.

Στην Αρχαία Ολυμπία συνελήφθη, χθες το απόγευμα,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, ένας 57χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έντεκα μηνών, για πλαστογραφία.

Στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, συνελήφθη, χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος , μια 37χρονη, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο.

Στο Θέρμο, συνελήφθη, χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Θέρμου, ένας 50χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι είχε επανασυνδέσει την οικία του παράνομα στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, παρά το γεγονός ότι η σύνδεση του είχε διακοπεί λόγω οφειλών.


Στο Αγρίνιο συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 53χρονος διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών, για ενδοοικογενειακή βία.


Επίσης σε διάφορες περιοχές του Αγρινίου και της Κατούνας συνελήφθησαν, χθες το πρωί και το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 55, 24, 23 και 21 ετών, καθώς και ένας 52χρονος αλλοδαπός, υπήκοος  Αλβανίας, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος της Ρίγανης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 51 και 24 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.


Στον κόμβο Ερμίτσας, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, συνελήφθη ένας 34χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Στη Ναύπακτο, χθες το πρωί, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ, για παράβαση του Δασικού Κώδικα.


Στο Αιτωλικό, χθες το πρωί συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι τη ρευματοδοτούσε παράνομα. Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (1.064) γραμμάρια λαθραίου καπνού  και (1.355) αυτοσχέδια λαθραία τσιγάρα.


Χθες το πρωί σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι, συνελήφθησαν,  πέντε  Έλληνες (τρεις άνδρες - δυο γυναίκες) ηλικίας 37, 26, 17, 23 και 44 ετών αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Τέλος στο Αιτωλικό, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 38χρονης ημεδαπής, η οποία αφαίρεσε από οικία, στην οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις