Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μελάνια τους διέψευσε όλους - Η εντυπωσιακή της παρουσία και η διοργάνωση του επίσημου δείπνου για τον Μακρόν

Η Μελάνια τους διέψευσε όλους - Η εντυπω...

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν το πρώτο μεγάλο τεστ για τη Μελάνια Τραμπ και φαίνεται πως η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου πέρασε με… άριστα τις εξετάσεις. Το επίσημο δείπνο, το πρώτο από την ανάληψη της προεδρίας από τον Τραμπ, προς τιμήν του ζεύγους Μακρόν είχε όλα όσα έπρεπε: χλιδή και την απουσία… απρόοπτων. Έλειπαν οι celebrities και οι… Δημοκρατικοί. Αλλά αυτό μάλλον δεν ήταν απόφαση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Η Μελάνια Τραμπ έκλεψε ξανά την παράσταση μέσα στη Chanel λαμπερή τουαλέτα της. Και δεν δυσκολεύτηκε να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα. Όχι μόνο από την Μπριζίτ Τρονιέ, που φόρεσε Louis Vuitton κρεμ τουαλέτα, με μακριά μανίκια και χρυσές λεπτομέρειες.

«Έσβησε» από τον… χάρτη τη μεγάλη της «αντίπαλο» Ιβάνκα Τραμπ και όλες τις κυρίες που παραβρέθηκαν στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Γάλλου προέδρου και της συζύγου του, το βράδυ της Τρίτης στον Λευκό Οίκο.

 

Ακόμα και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ αποθέωσε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της πρόποσής του. Του είχε… ψήσει το ψάρι στα χείλη νωρίτερα βέβαια. Τη χαρακτήρισε απόλυτα απίστευτη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Την ευχαρίστησε για την οργάνωση του δείπνου και όπως είπε δημιούργησε μια βραδιά που όλοι θα θυμούνται για πάντα.

Και υψώνοντας το ποτήρι του για την πρόποση, ευχήθηκε η φιλία του με τον Εμανουέλ Μακρόν να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος πρόεδρος προτίμησε να… αποφύγει τις κακοτοπιές. Και μίλησε στα γαλλικά κατά τη διάρκεια της αντιφώνησής του. Ο πρόεδρος της Γαλλίας ευχαρίστησε τον Αμερικανό ομόλογό του για την τιμή να είναι ο πρώτος ηγέτης για τον οποίο διοργανώθηκε επίσημο δείπνο στον Λευκό Οίκο. Και μίλησε για την αδιάρρηκτη φιλία ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Γαλλία.

newsit, με φωτογραφίες Reuters, EPA

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight