Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Έρχεται ο Γιάννης Πλούταρχος για μία μοναδική live εμφάνιση

Πάτρα: Έρχεται ο Γιάννης Πλούταρχος για ...

Το Σάββατο 5 Μαΐου 2108 το βράδυ

Ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς λαικούς τραγουδιστές, ο Γιάννης Πλούταρχος που μάλιστα αυτό τον καιρό γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα, το ντουέτο του με την Diana με τίτλο «Κοίταξε με», έρχεται μετά από πολλά χρόνια για μία live μουσική εμφάνιση στη Πάτρα, το Σάββατο 5 Μαΐου 2108 το βράδυ, στο κέντρο Αστέρια, στο κάτω μέρος της Τριών Ναυάρχων.

Το επόμενο Σάββατο λοιπόν το κοινό της πόλης της Πάτρας θα έχει τη χαρά να απολαύσει τον λαϊκό καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχο με μία πορεία στα μουσικά πράγματα που φτάνει τα 20 χρόνια. Οι πρώτες του μεγάλες επιτυχίες, όπως όλοι θυμόμαστε είναι τα κομμάτια «Ένας θεός» και το «Φυσάει πολύ από το σπασμένο μου το τζάμι». Την φετινή χειμερινή περίοδο ο πολυπράγμων Γιάννης Πλούταρχος εμφανιζόταν τραγουδώντας τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα που είχε πρωτοπεί ο Γιάννης Πουλόπουλος, στην θεατρική μεταφορά της κινηματογραφικής ταινίας του Γιάννη Δαλιανίδη «Γοργόνες και μάγκες».

Ο Γιάννης Πλούταρχος αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με το μεγάλο ρεπερτόριο του και την ιδιαίτερη φωνή του (σε πολλές δισκογραφικές δουλειές του έχει συμπεριλάβει και κομμάτια με ρίζες είτε στο δημοτικό είτε στο ποντιακό τραγούδι).

Από τις πιο τελευταίες επιτυχίες του είναι τα τραγούδια «Πέρα από τα μάτια μου», «Άλλον άνθρωπο», κ.α. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα έχει δίπλα του και την μπάντα του σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα διασκέδασης που θα συζητηθεί.

Τηλ. κρατήσεων:  2610.33.64.27.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight