Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επιτομή της κομψότητας Μελάνια και Μπριζίτ στη συνάντηση Τραμπ-Μακρόν στην Αμερική

Επιτομή της κομψότητας Μελάνια και Μπριζ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Απ’ όλα είχε η πρώτη μέρα της επίσημης επίσκεψης του Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του, Μπριζίτ στον Λευκό Οίκο. Εκεί όπου οι οικοδεσπότες Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ ανέλαβαν να ανταποδώσουν τη… χλιδή της δικής τους επίσκεψης στο Παρίσι, το περασμένο καλοκαίρι.

Από την πρώτη στιγμή, η συνάντηση των τεσσάρων είχε πολλά ενδιαφέροντα ενσταντανέ. Από το θερμό φιλί του Μακρόν στον Τραμπ (που έδειξε λίγο αιφνιδιασμένος) έως τα… φτυάρια στον κήπο του Λευκού Οίκου για να φυτευτεί το δώρο του Γάλλου προέδρου στον Αμερικανό ομόλογό του.

Ένα δώρο με ξεχωριστή σημασία. Εντάξει, δεν είναι και το Άγαλμα της Ελευθερίας. Είναι μια βελανιδιά που προέρχεται από την περιοχή Belleau Woods, βορειοανατολικά του Παρισιού. Έχει και αυτή τη δική της ξεχωριστή ιστορία. Εκεί, τον Ιούνιο του 2018 έγινε μια από τις πλέον ιστορικές μάχες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. 9.000 Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν εκεί.

Για να τιμήσει τον Μακρόν και το δώρο του, ο Τραμπ αποφάσισε να φυτέψει το δέντρο στο νότιο μέρος του κήπου του Λευκού Οίκου. Φυσικά, όλα έγιναν μπροστά στις κάμερες. Οι κοστουμαρισμένοι πρόεδροι, με τα φτυάρια ανά χείρας, αναγκάστηκαν να ρίξουν χώμα στη ρίζα του δέντρου.

Όλα υπό το βλέμμα της Μελάνια Τραμπ, που φτυάρι στα χέρια της δεν έπιασε. Δεν έκανε καν την κίνηση, όπως την έκανε η Μπριζίτ Μακρόν, όταν… επιχείρησε να πάρει το φτυάρι από τα χέρια του Ντόναλντ Τραμπ. Καμία κίνηση από τη Μελάνια. Εκείνη απλά παρακολουθούσε, χαμογελούσε και έδινε που και που καμία εντολή.

Φυσικά, το ενδιαφέρον είχε ξεκινήσει νωρίτερα, όταν το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας έφτασε στο Λευκό Οίκο. Ο Εμανουέλ Μακρόν κατέβηκε και μετά την καθιερωμένη χειραψία «έσκασε» κι ένα φιλί στο μάγουλο του Ντόναλντ Τραμπ. Κάτι που μάλλον δεν… περίμενε ο Αμερικανός πρόεδρος. Μετά, φίλησε και τη Μελάνια ο Μακρόν. Όπως άλλωστε και ο Τραμπ φίλησε τη Μπριζίτ.

Πέρα από τους δυο προέδρους, που στυλιστικά δεν είχαν τίποτα ενδιαφέρον να προσφέρουν (σκουρόχρωμα κοστούμια επέλεξαν και οι δυο, ο Τραμπ με γαλάζια γραβάτα και ο Μακρόν με μια πιο σκούρα, σχεδόν ανθρακί), όλα τα βλέμματα ήταν εστιασμένα στη «μάχη» των δυο Πρώτων Κυριών.

Μελάνια Τραμπ και Μπριζίτ Τρονιέ επέλεξαν το… γινγκ και το γιάνγκ. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ένα ολόμαυρο σύνολο, με φόρεμα πάνω από το γόνατο και ψηλοτάκουνες – Louboutins- μαύρες γόβες. Η Γαλλίδα Πρώτη Κυρία επέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο σύνολο. Μπεζ, με μαύρη ζώνη. Φόρεμα πάνω από το γόνατο επίσης και (επίσης) ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight