Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μυστήριο η κλοπή μπαταρίας και η φωτιά σε όχημα στη Γαβαλού Αγρινίου

Μυστήριο η κλοπή μπαταρίας και η φωτιά σ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί την τοπική αστυνομία που σημειώθηκε στην Γαβαλού του Δήμου Αγρινίου.Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioSite.gr όχημα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο Ειρηνοδικείο υπέστη σοβαρές ζημιές από φωτιά.

Ειδικότερα ηλικιωμένος στάθμευσε το όχημα του στο σημείο προκειμένου να μεταβεί σε δουλειές και άγνωστοι αφού το παραβίασαν πήραν την μπαταρία του οχήματος και πιθανότατα οι ίδιοι να έβαλαν φωτιά ή μπορεί να προκλήθηκε και από άλλη αιτία.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία έφθασε άμεσα και έτσι η φωτιά περιορίστηκε μόνο στο εσωτερικό του οχήματος. Επίσης η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και ερευνά την υπόθεση.

Το περίεργο  είναι πως κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό έστω κι αν το σημείο που ήταν σταθμευμένο το όχημα είναι πολυσύχναστο.

Επίσης υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που κινήθηκαν οι δράστες αλλά και το πως  προκλήθηκε η φωτιά αφού ο ηλικιωμένος, ιδιοκτήτης του οχήματος, είναι ένας άνθρωπος ήσυχος και αποκλείεται να επρόκειτο για  ενέργεια εκδίκησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις