Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πρεμιέρα την Πέμπτη στις Ελληνικές αίθουσες για την Γαλλική κομεντί "Η Οικογένεια μου σε λατρεύει"

Πρεμιέρα την Πέμπτη στις Ελληνικές αίθου...

Σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ

Η κυκλοφορία της νέας ταινίας του σημαντικού, βετεράνου σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι με τίτλο «Μια Αληθινή Ιστορία - Based on a True Story / D'après une histoire vraie» που είχε αρχικά ανακοινωθεί πως θα έκανε πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες αυτήν την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, τελικώς αναβάλλεται, σύμφωνα με την εταιρεία διανομής Σπέντζος Φιλμ.

Αναμένεται να βγει στις αίθουσες προσεχώς. Στο μεταξύ αυτή την Πέμπτη 26/4/2018 θα κυκλοφορήσει  στους κινηματογράφους από την Σπέντζος Φιλμ, η Γαλλική κομεντί με τίτλο «Η Οικογένεια μου σε λατρεύει - Ma famille t'adore déjà» σε σκηνοθεσία των Jérôme Commandeur, Alan Corno, που στη Γαλλία βγήκε τον Νοέμβριο του 2016 και σημείωσε εμπορική επιτυχία.

Διάρκεια: 85 λεπτά.

Ο Jérôme Commandeur έχει συνεργαστεί και στο σενάριο.

Με τους: Arthur Dupont, Déborah François, Thierry Lhermitte, Marie-Anne Chazel, Jérôme Commandeur, Valérie Karsenti και Sabine Azéma.

Περίληψη :

Ο 30χρονός Julien είναι ένας ντροπαλός και πολύ καλοπροαίρετος τύπος. Δουλειά του είναι να φτιάχνει εφαρμογές για smartphones και είναι τρελά ερωτευμένος με την Eva, μια όμορφη δημοσιογράφο. Της κάνει πρόταση γάμου και αυτή την αποδέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Προκειμένου να γνωρίσει τους γονείς της θα ταξιδέψει μαζί της στο πανέμορφο νησί Île de Ré, όπου κατοικούν. Εκεί θα περάσουν όλοι μαζί ένα τρελό σαββατοκύριακο γεμάτο περιπέτειες, χτίζοντας γαμπρός και πεθερικά μια  εκρηκτική σχέση βασισμένη σε ψέματα.

Το φιλμ ενδεχομένως να το δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture