Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κατάμεστο το συνεδριακό του ΤΕΙ στη συναυλία για τη "Φλόγα"

Πάτρα: Κατάμεστο το συνεδριακό του ΤΕΙ σ...

Η βραδιά ήταν μία πρωτοβουλία της Χορωδίας "Αντηχώ"

Η πρωτοβουλία της Χορωδίας «Αντηχώ» για μια συναυλία αγάπης προς τη «Φλόγα» με συνδιοργανωτή το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, το περασμένο Σάββατο 21 Απριλίου 2018.

Στο  κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο του ΑΤΕΙ στο Κουκούλι, 200 μικροί και μεγάλοι χορωδοί ένωσαν τις φωνές τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μεταδίδοντας μηνύματα χαράς, αγάπης και ελπίδας και αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές τόσο για την ερμηνεία τους όσο και για τον ευγενή σκοπό της εκδήλωσης.

Εκ μέρους της Χορωδίας Αντηχώ μίλησε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Ταβλά Αργυρώ, η οποία τόνισε τη διαρκή φροντίδα της Χορωδίας να διοργανώνει συναυλίες στήριξης και αλληλεγγύης καθώς επίσης και την αξία του εθελοντισμού και του ανοιχτού στην κοινωνία σχολείου σήμερα.

Η κ. Τζακώστα μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» έκανε ακολούθως μια αναδρομή στο έργο της «Φλόγας» που επί 38 και πλέον χρόνια στηρίζει με δομές, ψυχολογική υποστήριξη και κάθε αναγκαίο τρόπο τις οικογένειες παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Πήραν μέρος στη συναυλία οι Χορωδίες του  Δημοτικού Σχολείου Κάτω Καστριτσίου υπό τη Δ/νση της κ. Αικατερίνης Φιλιππάτου, του 4ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Δημογιάννη, η Χορωδία του 3ου Γυμνασίου Πάτρας και η Παιδική Χορωδία του Σωματείου  Χορωδία Αντηχώ υπό τη διεύθυνση της κ. Μέλπως Βικάτου, η Προ-παιδική Χορωδία Αντηχώ υπό τη διεύθυνση της κ. Πένης Γιαννοπούλου, η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννιτών υπό τη διεύθυνση της κ. Κωνσταντίνας Μήλια και η Χορωδία Εκπαιδευτικών Μουσικής  Αχαΐας υπό τη διεύθυνση της κ. Κωστούλας Σακκά.

*Η συναυλία ολοκληρώθηκε με την κ.Σακκά, Σύμβουλο Εκπαιδευτικών Μουσικής Δυτικής Ελλάδας, η οποία συνεχάρη τόσο το Σωματείο Αντηχώ και το ΤΕΙ Δ. Ελλάδας για την πρωτοβουλία, όσο και τους χορωδούς, εκπαιδευτικούς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη καθ’όλα εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Δ.Ελλάδας, μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Φλόγα και Διευθυντές σχολείων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις