Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θάνο Ακριβό από την Ναύπακτο που έχει εξαφανιστεί – Βρήκαν τα ρούχα του

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θάνο Ακριβό...

Αναζωπυρώνονται οι ελπίδες για τον 32χρονο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου από τη Ναύπακτο, Θάνου Ακρίβου, στην περιοχή Πανόραμα Άργους. Χθες το πρωί, βρέθηκαν τα ρούχα του στην κορυφή του βουνού της περιοχής, κάτι που έκανε όλους να ανησυχούν ιδιαίτερα για την ζωή του. Στο σημείο βρέθηκαν όλα τα ρούχα που φορούσε, ακόμα και οι κάλτσες και τα παπούτσια του.

Η πρώτη εκτίμηση ήταν πως ο Θάνος, είναι γυμνός και σίγουρα δεν θα άντεξε το βράδυ με τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Από την πρώτη στιγμή των ευρημάτων, κινητοποιήθηκαν άνδρες της πυροσβεστικής, της Ελληνικής ομάδας διάσωση και της ασφάλειας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην είναι ενθαρυντικές. Μάλιστα η οικογένεια ναύλωσε ιδιωτικό ελικόπτερο να συνδράμει στην όλη επιχείρηση. Σήμερα στις έρευνες συμμετείχε και ομάδα των ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

Τελικά στην περιοχή δεν εντοπίστηκε κανένα σημάδι από τον Θάνο και όλα δείχνουν πως έχει φύγει μακριά από το σημείο.

Για να φύγει όμως σε μεγάλη απόσταση, αποκλείεται η περίπτωση να μην είχε μαζί του δεύτερα ρούχα και παπούτσια. Χωρίς παπούτσια είναι αδύνατον να προχωρήσει κάποιος σε τόσο ανώμαλο έδαφος για περισσότερο από 500 μέτρα, ενώ η περιοχή περιμετρικά έχει ελεγχθεί σπιθαμή προς σπιθαμή για περισσότερα από 2-3 χιλιόμετρα.

Άρα πιθανότατα ο Θάνος άλλαξε ρούχα και συνέχισε την πορεία του στο βουνό, κάτι άλλωστε που αγαπάει και που το κάνει πολλά χρόνια.

Σημαντικό στοιχείο είναι πως η κατάθεση της μάρτυρος την προηγούμενη εβδομάδα που είχε δει τον Θάνο στο χωριό Σταθαίϊκα, έκανε λόγο για μπουφάν και τσάντα πλάτης. Επίσης άλλη μία σημερινή μαρτυρία κατοίκου, αναφέρει πως είδε τον Θάνο χθες, όταν σταμάτησε και του ζήτησε τσιγάρο.

Όλες οι ελπίδες πλέον είναι ζωντανές και όπως όλοι αναφέρουν δεν θα σταματήσουν την έρευνα μέχρι να τον εντοπίσουν.

Πηγή: npress.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις