Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη για τον 16χρονο που έχασε τη ζωή του για μία selfie- Μεσίστια η σημαία στο σχολείο του, στον Πειραιά -ΒΙΝΤΕΟ

Θλίψη για τον 16χρονο που έχασε τη ζωή τ...

Τραυματίστηκε θανάσιμα στο Άλσος Ανδρέα Παπανδρέου την Παρασκευή

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 16χρονος που το μεσημέρι της Παρασκευής έπεσε από τα βράχια του άλσους Ανδρέα Παπανδρέου στην προσπάθεια του α τραβήξει μία selfie φωτογραφία με το κινητό του από βράχια.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου υπέκυψε στα τραύματα του

 

Έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να τραυματιστεί σοβαρά. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ένα 16χρονο παιδί έπεσε από τα βράχια ενώ έβγαζε...selfie στο Κερατσίνι

Η κηδεία του 16χρονου Κωνσταντίνου, που ήταν το μοναχοπαίδι της οικογενείας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου στις 15:00 από τον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

 

Η παρέα των νεαρών είχε ανέβει στο βράχο από την πίσω πλευρά, καθώς η πρόσβαση μέσα από το πάρκο δεν είναι δυνατή. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε. Σήμερα στο 7ο Λύκειο Πειραιά, όπου φοιτούσε, η σημαία κυματίζει μεσίστια.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα παιδί με το χαμόγελο, συνέχεια έκανε πλάκες και γέλαγε με τους συμμαθητές και με όποιον γνώριζε. Απ' όσο γνώρίζω πήγαινε συχνά στο άλσος, έκαναν βόλτες και τα λέγανε με την παρέα του. Τον άκουγα να λέει ειδικά τις Παρασκευές να πάνε εκεί για βόλτα» λέει στο protothema.gr ένας παλιός συμμαθητής του άτυχου 16χρονου.

Με πληροφπρίες από protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις