Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κηδεύτηκε σε κλίμα θλίψης ο 73χρονος Χαρίλαος Βασατής -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κηδεύτηκε σε κλίμα θλίψης ο 73χρο...

Πολλά τα σετφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη του

Σε κλίμα συγκίνησης κηδεύτηκε ο 73χρονος Χαρίλαος Βασατής που για χρόνια εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΑΜΙΑΝΤΙΤ στο Δρέπανο και υπήρξε από τα βασικά συνδικαλιστικά στελέχη της περιοχής της Πάτρας, έχοντας διατελέσει και για τρία χρόνια, την περίοδο 1968 με 1971 αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Πάτρας.

Η εξώδιος ακολουθία εψάλη στις 17.30 το απόγευμα της Παρασκευής 20 Απριλίου 2018 στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Ζαρουχλείκων και ετάφη στο εκεί κοιμητήριο. Απαρηγόρητη ήταν η σύζυγος του Άρτεμις Βασατή, η οποία και ανησύχησε την περασμένη Τετάρτη όταν είδε να καθυστερεί να επιστρέψει ο σύζυγος της. Ειδοποίησε την αστυνομία και δυστυχώς ο Χαρίλαος Βασατής βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, από παθολογικά αίτια, στο πάρκινγκ κοντά στο ΝΟΠ στην Ακτή Δυμαίων.

Ανάμεσα στον κόσμο που αποχαιρέτισε τον Χαρίλαο Βασατή ήταν ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, η πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, κ.α. ενώ πολλά ήσαν και τα στεφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη του εκλιπόντος.

Οι φωτ. είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Ο εκλιπών Χ. Βασατής ήταν από τα δυνατά συνδικαλιστικά στελέχη της περιοχής

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις