Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γνωρίστε τα κρασιά Κανακάρη απόψε στο Κελλάρι - Ένα ξεχωριστό οινοποιείο με ιστορία τριών γενιών

Γνωρίστε τα κρασιά Κανακάρη απόψε στο Κε...

Από την Ελίκη Αιγίου στο κέντρο της Πάτρας

Το 1979 ο Μιχάλης Κανακάρης ξεκινά την παραγωγή μούστου και κρασιού στην Ελίκη Αιγίου, δουλεύοντας ποικιλίες σταφυλιών της ευρύτερης περιοχής. Στη συνέχεια ο γιος του, Γεώργιος, βάζοντας νέους στόχους έφτιαξε ποιοτικότερα κρασιά και τα έκανε γνωστά πέραν της τοπικής αγοράς. Επί 20 και πλέον έτη συμπορεύτηκαν και ανέδειξαν τις ιδιαιτερότητες που προσέφεραν οι ποικιλίες της περιοχής.

Το 2008 την σκυτάλη παραλαμβάνει η τρίτη γενιά, ο Μιχάλης και ο Στέφανος Κανακάρης, εκσυγχρονίζοντας και επεκτείνοντας  το οινοποιείο. Μεγαλωμένοι και οι δύο στο χώρο του κρασιού βάζουν συνεχώς νέους στόχους για ακόμη υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων, ενώ κερδίζουν συνεχώς νέες αγορές.

Η οικογενειακή παράδοση συνδυάζεται με την εξειδίκευση και με τις κατάλληλες σπουδές καθώς ο Μιχάλης έχει σπουδάσει «Οινολογία και Τεχνολογία ποτών» στα ΑΤΕΙ Αθήνας και Γευσιγνωσία στο WSPC Αθήνας, ενώ ο Στέφανος είναι απόφοιτος Marketing  ΑΤΕΙ Αθήνας.
Τα κρασιά της οινοποιίας Κανακάρη παρουσιάζονται απόψε στο Κελλάρι 151 της Μαιζώνος σε μια όμορφη και γευστική βραδιά. Μαλαγουζιά, Αγιωργίτικο, Chardonnay και το ημίγλυκο Romazza είναι οι ποικιλιές κρασιών που θα έχουν την ευκαρία δοκιμάσουν οι παρευρισκόμενοι.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 20:30 ενώ η βραδιά θα κλείσει με δύο κρασιά έκπληξη!

*Κελλάρι 151, Μαιζώνος και Φιλοποίμενος (απέναντι από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη)

Παρασκευή 20 Απριλίου, στις 20:30

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight