Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» συμμετέχει στην Κατάβαση του Βουραϊκού

Η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» σ...

Την Κυριακή 13 Μαϊου

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» συμμετέχει στο 38ο Πανελλήνιο πέρασμα στο φαράγγι του Βουραϊκού, που διοργανώνει από το 1980 ο Ε.Ο.Σ. Καλαβρύτων και είναι μία από τις ομορφότερες πεζοπορικές διαδρομές μέσα στην καρδιά της άνοιξης!


Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Στις 07:15 συγκέντρωση έξω από το Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχναιίκων και αναχώρηση με το λεωφορείο στις 07:30. Περίπου στις 10:30 άφιξη στην Ζαχλωρού και έναρξη της κατάβασης έως το Διακοπτό, από όπου θα μας παραλάβει και πάλι το λεωφορείο. Στη συνέχεια θα ξεκουραστούμε και θα απολαύσουμε καφέ και σνακ κοντά στη θάλασσα στο Τουριστικό στα Βαλιμίτικα Αιγίου. Επιστροφή στα Βραχναίικα αργά το απόγευμα.


- ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΖΟΠΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ –


- Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ κατ’ άτομο

- Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 9/5/2018 στον κ. Γιάννη Σκέντζο, τηλ. 6982-371813 και ώρες 11:00-13:00 & 17:00-21:00.

- Η εξόφληση του ποσού θα γίνεται στα γραφεία του Συλλόγου στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχναιίκων τις ημέρες: Δευτέρα 7/5, Τρίτη 8/5 και Τετάρτη 9/5 και ώρες 19:00-21:00.

- ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ –


Από την πλευρά των διοργανωτών τονίζονται τα εξής:

1. Φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια για περπάτημα (ιδανικά είναι τα ορειβατικά). Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, καλό θα είναι να έχετε μαζί σας καπέλο, αντηλιακό ή αδιάβροχο.
2. Πάρτε μαζί σας μόνο ένα μπουκάλι νερό (ή ένα ισοτονικό) και κάτι ελαφρύ για γεύμα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο Ορειβατικός Σύλλογος έχει φροντίσει για όλους εσάς, ώστε να βρείτε τα απαραίτητα για να ξεκουραστείτε και να πάρετε δύναμη για να συνεχίσετε. 
3. Η πεζοπορία από τη Ζαχλωρού έως το Διακοπτό διαρκεί 3-4 ώρες, ανάλογα με τον ρυθμό βαδίσματος.

4. Κατά μήκος του φαραγγιού θα υπάρχουν εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, οι οποίοι φροντίζουν για την ομαλή διεξαγωγή και θα είναι εκεί για οτιδήποτε χρειαστείτε.
5. Ο οδοντωτός εκείνη την ημέρα πραγματοποιεί όλα τα δρομολόγια κανονικά σε χαμηλές ταχύτητες και σταματάει σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς ώστε να εξυπηρετεί τους πεζοπόρους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις