Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Αθήνα - Υπέκυψε ο άνδρας που τον γάζωσαν με σφαίρες στους Αγίους Αναργύρους

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην Αθήνα - Υπέ...

Για σκληρό πόλεμο στον κόσμο της νύχτας, μιλούν – ανοιχτά πλέον- στην ΕΛ.ΑΣ.,

Κατέληξε πριν από λίγο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου είχε μεταφερθεί, ο άνδρας που δέχθηκε ένοπλη επίθεση νωρίτερα στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα κοντά στο σπίτι του, τον οποίο «γάζωσαν». μέσα στο αυτοκίνητό του.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν βρεθεί στο τόπο του εγκλήματος δέκα κάλυκες από όπλο των 7,62 χιλιοστών, πιθανόν καλάσνικοφ, ενώ το θύμα έχει δεχθεί τουλάχιστον οκτώ σφαίρες.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Μαφιόζικη επίθεση με στόχο γνωστό νονό της νύχτας, σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Αστυνομίας, σημειώθηκε στις 21.40 απόψε το βράδυ στους Αγίους Αναργύρους.

Ο άνδρας βρέθηκε πυροβολημένος μεσα στο αυτοκίνητο του, στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως και μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δεχτεί τουλαχιστον τέσσερις σφαίρες.

Μεχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες της επίθεσης.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζουν ως πιθανότερο κίνητρο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμνενο να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Το θύμα ήταν στέλεχος αντίπαλης ομάδας με αυτή του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν απο λίγο καιρό στο Χαϊδάρι, αλλά μεχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν τις δύο υποθέσεις.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις