Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο εκλιπών Χ. Βασατής ήταν από τα δυνατά συνδικαλιστικά στελέχη της περιοχής

Πάτρα: Ο εκλιπών Χ. Βασατής ήταν από τα ...

Είχε διατελέσει αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας

Συγκίνηση στην κοινωνία της Πάτρας προξένησε η είδηση ότι ο 73χρονος άνδρας που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Απριλίου 2018 νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, στο χώρο του πάρκινγκ, δίπλα από τον ΝΟΠ στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, ήταν ο Χαρίλαος Βασατής. Ο εκλιπών είχε γεννηθεί το 1945 και έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια.

Ο Χαρίλαος Βασατής έλειπε από το σπίτι του για αρκετές ώρες, γεγονός που έκανε την σύζυγο του να ανησυχήσει και να ζητήσει κατόπιν τη βοήθεια των αστυνομικών του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος για να τον εντοπίσει. Δυστυχώς ο επίλογος ήταν θλιβερός καθώς ο Χαρίλαος Βασατής εντοπίστηκε άψυχος και η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω την αγαπημένη του σύζυγό του Άρτεμις και τα εννέα του αδέλφια. Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στις 17.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Ζαρουχλεΐκων.

Στο μεταξύ όπως ανέφερε στο thebest.gr η πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, ο Χαρίλαος Βασατής ήταν εκ των δυνατών συνδικαλιστικών στελεχών της περιοχής σε μία μάλιστα εποχή που στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή ανθούσε η βιομηχανία και δούλευε πολύς κόσμος. Ο Χαρίλαος Βασατής, όπως τόνισε η κυρία Νικολάου, είχε διατελέσει αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Πάτρας την περίοδο 1968 με 1971 ενώ για 15 και πλέον χρόνια ήταν γενικός γραμματέας και μετέπειτα πρόεδρος των εργαζομένων του εργοστασίου της ΑΜΙΑΝΤΙΤ στο Δρέπανο όπου και εργαζόταν.

Υπήρξε γνωστός για τους συνδικαλιστικούς αγώνες και μάχες του και ήταν ένα παλιό, ικανό και ενεργό στέλεχος του τοπικού συνδικαλισμού.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Ο Χαρίλαος Βασατής ο άνθρωπος που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις