Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από 3 Μαΐου το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Αnon» στις Ελληνικές αίθουσες

Από 3 Μαΐου το θρίλερ επιστημονικής φαντ...

Θα το δούμε και στην Πάτρα

To θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «Αnon» που διανέμεται από την πλατφόρμα του Netflix, σε σκηνοθεσία & σενάριο του 53χρονου Άντριου Νίκολ, δημιουργού ταινιών όπως το «Gattaca» με τον Ίθαν Χοκ, αναμένεται να βγει στις Ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 σε διανομή από την εταιρεία Tanweer.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο 53χρονος σταρ Κλάιβ Όουεν, η 33χρονη Αμάντα Σέιφριντ και οι Κολμ Φιόρε, Μαρκ Ο' Μπράιαν, Σόνια Γουάλγκερ, Ρέιτσελ Ρόμπερτς και Ίντο Γκόλντμπεργκ

Ο Άντριου Νίκολ λοιπόν που σκηνοθέτησε και έγραψε το αριστουργηματικό «Gattaca» το 1997 και συνέλαβε στο σενάριο του συναρπαστικού «The Truman Show» που σκηνοθέτησε ο Πίτερ Γουίρ το 1998 (κερδίζοντας υποψηφιότητα για  Όσκαρ σεναρίου), επιστρέφει με μια καθηλωτική ιστορία που διαδραματίζεται στο προσεχές μέλλον, αντλώντας έμπνευση από το παρόν. Πιστός στα θέματα που θέτουν ερωτήματα για τις ηθικές επιπλοκές της χρήσης της τεχνολογίας, ο δημιουργός εξερευνά τον ρόλο της πληροφορίας και την έλλειψη ιδιωτικότητας στην εποχή των social media, του σκανδάλου Σνόουντεν και του WikiLeaks.

Στο φιλόδοξο αυτό φιλμ νουάρ επιστημονικής φαντασίας που έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο Νίκολ, πρωταγωνιστεί ο Κλάιβ Όουεν («Εξ Επαφής», «Τα Παιδιά των Ανθρώπων») και η Αμάντα Σέιφριντ («Mamma Mia! Η ταινία», «Οι Άθλιοι») που εδώ εμφανίζεται κάπως αγνώριστη με μαύρα μαλλιά.

Στο προσεχές μέλλον δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή ή ανωνυμία. Όλες οι προσωπικές στιγμές καταγράφονται και το έγκλημα φθίνει. Στην απόπειρα του να ρίξει φως σε μια σειρά από φόνους, ο αστυνομικός Σαλ Φρίλαντ (Κλάιβ Όουεν) πέφτει πάνω σε μια νεαρή γυναίκα (Αμάντα Σέιφριντ), η οποία δεν έχει κανένα ψηφιακό αποτύπωμα και άρα είναι αόρατη στο σύστημα. Η μυστηριώδης γυναίκα γνωστή ως The Girl, δεν έχει ταυτότητα, ιστορία ή οποιοδήποτε αρχείο. Ο Σαλ πρέπει να την εντοπίσει πριν γίνει ο ίδιος το επόμενο θύμα.

Η ταινία «ΑΝΟΝ» γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη. Αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture