Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι μας περιμένει στο φετινό Patras Science Festival;

Τι μας περιμένει στο φετινό Patras Scien...

Από τις 2 ως τις 6 Μαΐου

Πώς μοιάζει η οδοντόπαστα του ελέφαντα; Γιατί ένα έντομο μπορεί να περπατάει πάνω στο νερό; Τι σχέση έχουν οι δράκοι με τους δεινόσαυρους και οι κύκλωπες με τους ελέφαντες; Γίνεται να μιλούν τα χέρια μας; ​

Σε αυτά και πολλά ακόμα συναρπαστικά ερωτήματα θα βρουν απαντήσεις οι επισκέπτες του Patras Science Festival που επιστρέφει φέτος για 2η συνεχή χρονιά. Από τις 2 έως τις 6 Μαΐου, μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με περισσότερα από 140 διαφορετικά δρώμενα, που στοχεύουν να ενθουσιάσουν κάθε φίλο της γνώσης και της επιστημονικής πρωτοπορίας.

Κατά τη διάρκεια του Patras Science Festival, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, εκθέσεις, παρουσιάσεις και προβολές, καθώς και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, εκπαιδευτικά δρώμενα και επιμορφωτικά παιχνίδια.

Το Patras Science Festival διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στην Πάτρα, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα των Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνονται σε διάφορες πόλεις του κόσμου. Ο φετινός τίτλος είναι "Ζήσε τη Χαρά της Επιστήμης" και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, σε όλους τους χώρους φιλοξενίας των δράσεων.   Ενημερωθείτε και επισκεφτείτε ένα φεστιβάλ που μας φέρνει πιο κοντά στις επιστήμες με τρόπο διαδραστικό, διαφορετικό, ευχάριστο, ενίοτε συναρπαστικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις