Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο "Emiliano" επιστρέφει με γλυκές, αλλά και αλμυρές γεύσεις αυτή τη φορά

Ο "Emiliano" επιστρέφει με γλυ...

"Emiliano Strada" στην Εθνική οδό σε ένα μήνα περίπου

Το όνομά του υπήρξε συνώνυμο επί σειρά ετών κάποιων από τα πιο αγαπημένα γλυκά της Πάτρας. Τώρα επιστρέφει δριμύτερος, αλλά δεν περιορίζεται μόνο στις γλυκές γεύσεις. Ο λόγος για τον «Emiliano» που σε έναν περίπου μήνα θα μας υποδέχεται με καφέ, σάντουιτς, γλυκό, παγωτό και φαγητό σε πακέτο στην περιζήτητη για τα καταστήματα του είδους Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών δίπλα από τον «Φλωράτο».

«Εmiliano Strada» η νέα ονομασία, καθώς η νέα εταιρία αγόρασε την επωνυμία και υπόσχεται την ίδια ποιότητα με τον Αιμίλιο Πανταζόπουλο επί κεφαλής και «πανταχού παρών», όπως πάντα, σε όλη την φάση της παραγωγής των προϊόντων.

Από προχθές που έγινε γνωστή η είδηση δεκάδες είναι οι ευχές και τα …γλυκά μηνύματα που δέχεται ο Αιμίλιος στο facebook καθώς όσοι έχουν γευτεί τις δημιουργίες του ανυπομονούν για το νέο του εγχείρημα.

Ο Αιμίλιος Πανταζόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα δίπλα σε ιστορικά «ονόματα» του χώρου στην Πάτρα όπως ο Φάκαλος και ο Καραβίτης, ενώ ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε κύκλο ταξιδιών στο εξωτερικό καθώς και σεμιναρίων προκειμένου να προετοιμαστεί για το δικό του ξεκίνημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά