Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Βασίλης Τσιάρτας "ξαναχτύπησε": "Οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να επιβάλουν ανωμαλίες και αρρωστημένα πρότυπα"

Ο Βασίλης Τσιάρτας "ξαναχτύπησε&quo...

Με αφορμή το νομοσχέδιο για τις υιοθεσίες παιδιών

Νέα … έκρηξη στα social media από τον Βασίλη Τσιάρτα και πάλι για τους ομοφυλόφιλους αυτή τη φορά με αφορμή το νομοσχέδιο που αφορά τις αναδοχές και τις υιοθεσίες παιδιών από ιδρύματα στο οποίο αφήνεται ανοικτή η πιθανότητα αναδοχής και σε ομόφυλα ζευγάρια...

Το ποτήρι της οργής του ξεχείλισε μετά τη συνέντευξη του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στον real fm ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι "η σεξουαλικότητα, η ταυτότητα, ο προσανατολισμός διαμορφώνονται υποχρεωτικά από ετερόφυλους γονείς στα ετερόφυλα παιδιά; Δηλαδή, τα παιδιά των ετερόφυλων γονέων είναι ετερόφυλα; Απάντηση δεν χρειάζεται, το πλήθος λέει όχι".

Έτσι προέκυψε η ακόλουθη ανάρτηση από τον Βασίλη Τσιάρτα.

Στο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή με τίτλο "Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας" στο οποίο αφήνεται ανοικτή η πιθανότητα αναδοχής και σε ομόφυλα ζευγάρια αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

"Οι υιοθεσίες και οι αναδοχές γίνονται ευκολότερες. Υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά τα οποία μένουν σε ιδρύματα ενώ πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να είναι μαζί τους. Η σεξουαλικότητα, η ταυτότητα, ο προσανατολισμός διαμορφώνονται υποχρεωτικά από ετερόφυλους γονείς στα ετερόφυλα παιδιά; Δηλαδή, τα παιδιά των ετερόφυλων γονέων είναι ετερόφυλα; Απάντηση δεν χρειάζεται, το πλήθος λέει όχι" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βαλλιανάτος και πρόσθεσε:

"Εάν ένα ζευγάρι ομόφυλο έχει ένα παιδί η επιστήμη, η έρευνα, η λογική λέει ότι θα γίνει ομοφυλόφιλο; Η απάντηση του κόσμου και της επιστήμης είναι όχι. Ένα ζευγάρι που είναι και πρότυπο για όλο τον κόσμο- είτε έτσι, είτε αλλιώς- θα πρέπει για εμένα να μπει η βάσανος της καταλληλότητας προκειμένου ένα παιδί να ζήσει πολύ καλύτερα, ενδεχομένως και πολύ καλά, να μεγαλώσει, να είναι υγιές και να αποφασίσει ή να εκφράσει αυτό που έχει μέσα του. Αυτή είναι η αντίληψη του κόσμου που έρχεται".

"Νομίζω ότι ο θεσμός της υιοθεσίας και από ομόφυλα ζευγάρια είναι ένας θεσμός ο οποίος έρχεται, στην ΕΕ είναι κυρίαρχος και χαίρομαι που η συζήτηση έχει ανοίξει... Πρέπει κανείς να είναι πολύ σκληρός και απάνθρωπος για να σκεφτεί ότι είναι καλύτερα ένα παιδί που θέλει να φύγει και ένα ζευγάρι που θέλει να το πάρει, και είναι κατάλληλο, να μην μπορεί. Χαίρομαι για αυτή την πρωτοβουλία".

*με στοιχεία από koutipandoras

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight