Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Αντιπολεμικό συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ

Πάτρα: Αντιπολεμικό συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ

Την Τρίτη το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο

Συλλαλητήριο κατά των πολεμικών επιχειρήσεων στην Συρία πραγματοποιεί αύριο Τρίτη 17 Απριλίου το ΠΑΜΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, στην πλατεία Όλγας.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων αναφέριε τα εξής:

"Το Δ.Σ. του Συνδικάτου Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας καλεί τους εργαζόμενους στις  κατασκευές, όλοι την εργατική τάξη της πόλης μας και τα σύμμαχά στρώματα να βροντοφωνάζουν:

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την Τρίτη 17 Απριλίου, ώρα 19:00, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας (ΠΛ. Όλγας)

Να καταγγείλουν την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας στη Συρία.

Ο πραγματικός στόχος της επίθεσης είναι ο έλεγχος των ενεργειακών πηγών και δρόμων για λογαριασμό των αστικών τάξεων των χωρών τους, απέναντι σε άλλες ανταγωνιστικές δυνάμεις όπως η Ρωσία. Για να καταφέρουν το στόχο τους δε δίστασαν, δε διστάζουν και δε θα διστάσουν να αιματοκυλήσουν λαούς και κυρίαρχα κράτη.

Ο κίνδυνος ενός γενικευμένου πολέμου στην περιοχή συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες και τα θύματα θα είναι οι λαοί. Εχθροί μας δεν είναι οι λαοί των γειτονικών χωρών, αλλά οι αστικές τους τάξεις, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι κυβερνήσεις που στηρίζουν αυτά τα συμφέροντα.

Μέσα σε αυτή την εκρηκτική κατάσταση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων, δίνει «γη και ύδωρ» στους μακελάρηδες του ΝΑΤΟ, παρέχοντας διευκολύνσεις μέσα από τις στρατιωτικές βάσεις που υπάρχουν στη χώρα μας. Η ελληνική κυβέρνηση συμμετέχει το έγκλημα προβάλλοντας και αναβαθμίζοντας, για λογαριασμό του ελληνικού κεφαλαίου, το ρόλο της στο ΝΑΤΟ, συμμετέχοντας με τους «συμμάχους» σε στρατιωτικές ασκήσεις.

Τώρα είναι που χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας του ταξικού κινήματος ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να βροντοφωνάξουμε να μη χρησιμοποιηθεί η Ελλάδα ως ορμητήριο των ιμπεριαλιστών, να μην παρέχει καμία διευκόλυνση, να κλείσει η βάση της Σούδας, να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στρατιώτες από τις εκτός συνόρων αποστολές.

Τώρα μπροστά και στον εορτασμό της 1ης Μάη η εργατική τάξη πρέπει να δυναμώσει, να θεριέψει, μέσα από το δυνάμωμα των σωματείων, της οργανωμένης πάλης, να εναντιωθεί στην εκμετάλλευση και των ιμπεριαλιστικό πόλεμο για την τελική νίκη των λαών.

Σε αυτή την κατεύθυνση την Παρασκευή 27 Απρίλη το Συνδικάτο καλεί σε συγκέντρωση – συζήτηση τους εργαζόμενους του κλάδου στις 7.00 το απόγευμα στο εργατικό κέντρο Πάτρας, θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γ. Τασιούλας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

όλοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 17 Απριλίου, ώρα 19:00, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις