Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το πρώτο vegan σουβλατζίδικο στην Ελλάδα είναι γεγονός! ΦΩΤΟ

Το πρώτο vegan σουβλατζίδικο στην Ελλάδα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το κατάστημα που θα λατρέψουν οι χορτοφάγοι και όχι μόνο

Μία νέα και διαφορετική επιλογή «έσκασε μύτη» πριν λίγες μέρες στα Εξάρχεια. Πρόκειται για ένα στέκι που σίγουρα θα λατρέψουν οι χορτοφάγοι αλλά και όσοι θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Ο χώρος που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο περίπου, έφερε  στην Ελλάδα το πρώτο vegan σουβλάκι λέγεται Amanita Grill και σερβίρει γύρο… μανιταριών!

Οι επιλογές είναι αρκετές και μάλιστα σε αρκετά προσιτές τιμές.

Μία νέα και διαφορετική επιλογή «έσκασε μύτη» πριν λίγες μέρες στα Εξάρχεια. Πρόκειται για ένα στέκι που σίγουρα θα λατρέψουν οι χορτοφάγοι αλλά και όσοι θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.Ο νέος χώρος που φέρνει στην Ελλάδα το πρώτο vegan σουβλάκι λέγεται Amanita Grill και σερβίρει γύρο… μανιταριών!Amanita είναι ένα γένος μανιταριών που περιλαμβάνει 65 είδη

 

Amanita είναι ένα γένος μανιταριών που περιλαμβάνει 65 είδη

Όπως βλέπουμε στον μαυροπίνακα με το μενού στο κατάστημα μπορεί να γευτεί κανείς το Red Amanita με γύρο μανιταριών, αβοκάντο, vegan μαγιονέζα, σάλτσα ντομάτας και σαλάτα (€2,50).

Επίσης υπάρχει ακόμα και το Amanita Kebab, δηλαδή σουτζουκάκια από φακή με σάλτσα ντομάτας, που σερβίρονται μαζί με τυρί κρέμα από αμύγδαλο και σαλάτα (€2,50).

Το κατάστημα που θα λατρέψουν οι χορτοφάγοι βρίσκεται στην  οδό Θεμιστοκλέους.

Αναζητούμε προμηθευτές που ενστερνίζονται τις οικολογικές πρακτικές, το σεβασμό στη φύση και σε όλα τα έμβια όντα

Η φιλοσοφία του καταστήματος

"Επιθυμία μας είναι να μοιραστούμε τις αγαπημένες μας γεύσεις, τρέφοντας το σώμα. Με κύριο υλικό το μανιτάρι, η κουζίνα μας στηρίζεται στην Μεσογειακή φυτική διατροφή. Μαγειρεύουμε με αγάπη, χρησιμοποιώντας επιλεγμένα υλικά από μικρούς παραγωγούς, με κριτήριο την ποιότητα και τη γεύση της πρώτης ύλης.

Επίσης, αναζητούμε προμηθευτές που ενστερνίζονται τις οικολογικές πρακτικές, το σεβασμό στη φύση και σε όλα τα έμβια όντα.

Επιδίωξή μας είναι να αφήνουμε το ελάχιστο δυνατό αποτύπωμα στο περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε συσκευασίες που είναι ανακυκλώσιμες και βιοδιασπώμενες. Καθώς και καθαριστικά φιλικά προς το οικοσύστημα, χωρίς δοκιμαστικές εφαρμογές – πειράματα σε άλλα έμβια όντα" αναφέρουν οι εμπνευστές του σουβλατζίδικου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις