Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Σκοπιά» στο Φλόκα Δυτικής Αχαΐας για να μην περάσουν σκουπίδια της Αιγιάλειας που κρατά κλειστό το ΧΥΤΑ της

«Σκοπιά» στο Φλόκα Δυτικής Αχαΐας για να...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Οι κάτοικοι δε κάνουν πίσω παρά το φόβο ποινικών διώξεων

Τη διέλευση των απορριμματοφόρων με σκουπίδια από την Αιγιαλεία είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας, με σκοπό να αποτρέψουν τη ρίψη σκουπιδιών του Δήμου, στο ΧΥΤΑ Φλόκα. Να σημειώσουμε ότι δε βρίσκονται  συγκεντρωμένοι στην πύλη του ΧΥΤΑ, αλλά σε σημείο του δρόμου που οδηγεί σε αυτόν.

Ουδείς θέλει τα σκουπίδια του γείτονα, αλλά ούτε καν τα δικά του! - Στο ίδιο έργο θεατές, αυτή τη φορά στην Αιγιαλεία - Ποιοι έχουν ευθύνες

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί στο σημείο απορριμματοφόρο από την Αιγιάλεια, ενώ ο ΧΥΤΑ του Φλόκα λειτουργεί κανονικά παίρνοντας τα σκουπίδια της Δυτικής Αχαΐας και των άλλων περιοχών, που εξυπηρετεί μόνιμα.

 

Οι κάτοικοι δε κάνουν πίσω παρά το φόβο ποινικών διώξεων

 

Τι θα συμβεί όταν εμφανιστεί απορριμματοφόρο από την Αιγιάλεια και αν οι κάτοικοι μείνουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους είναι κάτι που κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά, αφού μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα υπάρξουν ποινικές διώξεις σε όποιους εμποδίσουν την εκτέλεση της απόφασης.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αχαΐας Σπύρος Τραχάνης στο thebest.gr εαν φτάσουν στο ΧΥΤΑ Φλόκα σκουπίδα, αν και είναι ξεκάθαρο ότι δε θα έπρεπε, θα τα δεχτούν αφού δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

Ο κ. Τραχάνης μετέφερε τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η Δυτική Αχαΐα, καθώς έχει μπει σε μία περιπέτεια χωρίς να φταίει. Τονίζει ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και αναρωτιέται ... γιατί μένουν εκτός του προβλήματος ο ΧΥΤΑ Ηλείας (ο  οποίος βοήθησε το ΧΥΤΑ του Φλόκα όταν αντιμετώπιζε πρόβλημα) αλλά και η Ξερόλακκα.

Από την άλλη και οι κάτοικοι της Αιγιαλείας "φυλάνε σκοπιά" στο ΧΥΤΑ τους με βάρδιες 2-3 ατόμων έχοντας σκοπό να μην αφήσουν τίποτα να περάσει.

Στο... πουθενά τα σκουπίδια της Αιγιαλείας! Κάτοικοι αντιστάθηκαν στα ΜΑΤ, κρατούν κλειστό το ΧΥΤΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις