Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο πλευρό του Β. Δημάκη οι Οικολόγοι Πράσινοι

Στο πλευρό του  Β. Δημάκη οι Οικολόγοι Πράσινοι

Πραγματοποιούν το 14ο τακτικό συνέδριο τους

Στο πλευρό του κρατούμενου Β. Δημάκη στέκεται το Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Με ψήφισμα του 14ου τακτικού συνεδρίου οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητούν να πρυτανεύσει άμεσα η λογική και «να επιτραπεί στον κρατούμενο να εξέρχεται του Σωφρονιστικού Ιδρύματος με το ειδικό βραχιολάκι όπως έχει συμβεί και σε αντίστοιχες περιπτώσεις κρατούμενων φοιτητών και στο παρελθόν».

«Το νόημα της φυλάκισης είναι ο σωφρονισμός και η επανένταξη των κρατούμενων στην κοινωνία με την ουσιαστική αυτοβελτίωση τους.  Με την στάση της, η Ελληνική Δικαιοσύνη στέλνει ένα νέο άνθρωπο στον θάνατο λόγω της απεργίας πείνας και δίψας και δείχνει ένα  μοχθηρό και εκδικητικό πρόσωπο, που παραπέμπει σε εποχές που θα έπρεπε να ανήκουν στο σκοτεινό παρελθόν της ιστορίας» αναφέρουν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Οι εργασίες του 14ου τακτικού συνεδρίου των Οικολόγων Πρασίνων ξεκίνησαν σήμερα σε ξενοδοχείο των Αθηνών και περιλαμβάνουν ψηφίσματα και αποφάσεις για την πολιτική συγκυρία, ενώ ολοκληρώνονται αύριο την Κυριακή το απόγευμα, με την ανακοίνωση του νέου Πανελλαδικού Συμβουλίου και της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις