Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο καιρός τρελάθηκε! Μετά το ξαφνικό καλοκαίρι, έρχονται θυελλώδεις άνεμοι, βροχές και σκόνη από την Αφρική

Ο καιρός τρελάθηκε! Μετά το ξαφνικό καλο...

Αναλυτική πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Από όλα έχει ο καιρός της Δυτικής Ελλάδας για τις επόμενες ημέρες. Υψηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες που θα φτάσουν στους 27 βαθμούς, ισχυρούς ανέμους μέχρι και επτά μποφόρ, βροχές, αλλά και αφρικανική σκόνη! Το Σάββατο, στην Πάτρα ήταν να βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου, η άπνοια και η σκόνη, δημιούργησαν ένα θολό μεν, αλλά «καυτό» περιβάλλον.

Αλλά και την Κυριακή οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές, καθώς στις 3 το μεσημέρι θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου στην Πάτρα, με αραιές νεφώσεις. Η συγκέντρωση της σκόνης, γιατί σκόνη θα έχουμε, θα είναι μεσαίας συγκέντρωσης, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι και 7(!) μποφόρ.

Μάλιστα, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο καιρικό δελτίο για τους ισχυρούς ανέμους που θα πλήξουν την περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ την Κυριακή στη Δυτική Ελλάδα, προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών.

Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και στο Ιόνιο ανατολικοί νοτιοανατολικοί τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα ηπειρωτικά η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Βροχές από Δευτέρα

Ζεστός θα είναι ο καιρός και την Δευτέρα, αφού θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο οι μετεωρολόγοι προβλέπουν και βροχές στην περιοχή. Βροχερός θα είναι ο καιρός και την Τρίτη, όπου αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας από τους 27 στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Από την Τετάρτη η θερμοκρασία θα αρχίσει σταδιακά να ανεβαίνει, φτάνοντας στους 24 η μέγιστη, ωστόσο την Πέμπτη δεν αποκλείεται πάλι να βρέξει.

Στα παραπάνω καιρικά φαινόμενα προσθέστε και τη σκόνη από την Αφρική, η οποία από το βράδυ της Δευτέρας θα αρχίσει να συγκεντρώνεται σε υψηλότερα επίπεδα πάνω από τον πατραϊκό ουρανό.

Δείτε τους παρακάτω πίνακες για πιο αναλυτική πρόγνωση:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις