Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ" ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΑΝ...
Μαρτάτος Tάκης

θα περιοδεύσει το καλοκαίρι με Κώστα Σπυρόπουλο και Τάσο Χαλκιά

Ένα θρυλικό ρόλο, την Μαντάμ Σουσού που έχουν υποδυθεί από την Κατερίνα Ανδρεάδη, την Μαίρη Αρώνη, την Μαρίκα Νέζερ έως την Άννα Παναγιωτοπούλου και την Φωτεινή Μπαξεβάνη, ανέλαβε να ενσαρκώσει η Δήμητρα Παπαδοπούλου πέρυσι στο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με συμπρωταγωνιστές της τον Άλκη Κούρκουλο και τον Κώστα Κόκλα.

Όπως έχει γίνει γνωστό και έχει γραφτεί, η παράσταση αναμένεται να περιοδεύσει το φετινό καλοκαίρι ανά την Ελλάδα με πρώτο σταθμό στις 25 Ιουνίου 2018 στο Κατράκειο Θέατρο, στη Νίκαια στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η επιτυχημένη παράσταση με ανανεωμένη τη διανομή της, θα έρθει και στην Πάτρα, είτε στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου είτε στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πάτρας του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Στην παράσταση που θα περιοδεύσει, την Μαντάμ Σουσού του αξέχαστου Δημήτρη Ψαθά, θα ερμηνεύσει η δημοφιλής Δήμητρα Παπαδοπούλου ενώ το ρόλο του Μηνά Καντακουζηνού που έρχεται να την σαγηνεύσει αναλαμβάνει ο Κώστας Σπυρόπουλος μετά από πρόταση που δέχτηκε από τις Θεατρικές Σκηνές.

Ο αγαπητός ηθοποιός που ξεκίνησε την πορεία του προ τριάντα ετών πλάι στην αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, θα συναντήσει τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο θρυλικό έργο «Μαντάμ Σουσού», που μετά την τεράστια αποδοχή που γνώρισε από το κοινό με καθημερινές sold out παραστάσεις, στο εμβληματικό Θέατρο Παλλάς της Αθήνας, ετοιμάζεται τώρα να περιοδεύσει αυτό το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα, πάντα σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και μ’ ένα θίασο που αποτελείται από 18 ηθοποιούς. Στον ρόλο του φτωχού Παναγιωτάκη θα είναι ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχαν πρωτοσυνεργαστεί  το 2011 στο έργο «Ο παππούς έχει πίεση», εκείνος ως παραγωγός και η Δήμητρα Παπαδοπούλου ως σκηνοθέτιδα. Ωστόσο εδώ θα είναι για 1η φορά συμπρωταγωνιστές πάνω στη σκηνή.

*Να αναφέρουμε ακόμα πως η πρώτη διδάξασα τηλεοπτική Μαντάμ Σουσού ήταν η Άννα Παϊτατζή με Παναγιωτάκη τον Ιάκωβο Ψαρρά και Καντακουζηνό τον Δημήτρη Καλλιβωκά. Το 1986 μεταδόθηκε στην κρατική τηλεόραση ένα νέο σήριαλ με ηρωίδα τη Μαντάμ Σουσού, που ήταν έγχρωμο, (είχε γυριστεί από την εταιρία παραγωγής STUDIO ATA και προβλήθηκε από την ΕΡΤ 2 σε 26 επεισόδια). Στο ρόλο της «Σουσούς» ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου. Σκηνοθέτης της σειράς ήταν ο Θανάσης Παπαγεωργίου που ερμήνευσε υποδειγματικά και το ρόλο του φτωχού συζύγου Παναγιωτάκη ενώ ο Άγγελος Αντωνόπουλος είχε υποδυθεί στο σήριαλ τον ρόλο του τυχοδιώκτη, απατεώνα «αριστοκράτη» συζύγου Καντακουζηνού.

Η σειρά αυτή γνώρισε πρωτοφανή επιτυχία και θεωρείται από τις κλασικές πλέον της ελληνικής τηλεόρασης. Η Άννα Παναγιωτοπούλου έπαιξε την «Μαντάμ Σουσού» και στο θέατρο με τον Σταύρο Παράβα ως Παναγιωτάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View