Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 92): Το νέο Ταζ Μαχάλ ορθώνεται στη Λακκόπετρα

Αποκλειστικό (Νο 92): Το νέο Ταζ Μαχάλ ο...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Ετοιμο σε λίγους μήνες

Εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς που κινούνται στο δρόμο της Λακκόπετρας οι εργασίες που γίνονται σε ένα μεγάλο αγροτεμάχιο λίγο πριν στρίψουμε για τις γραφικές παραλίες.

Ενας μεγάλος σκελετός ορθώνεται στο αριστερό μας χέρι που κανείς δεν ήξερε τι είναι. Πολλοί υπέθεσαν πως πρόκειται για κάποια πολυτελή οικία ή κάποιο δημόσιο κτίριο. Ομως τίποτα από αυτά δεν ισχύει!

Οπως αποκαλύπτει σήμερα το thebest.gr έχει ξεκινήσει η κατασκευή ινδουιστικού ναού, ένα Ταζ Μαχάλ σε μικρογραφία. Ως γνωστόν στην περιοχή, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, το 97% των κατοίκων είναι αλλοδαποί, που ασχολούνται με τις φράουλες, τις πατάτες και άλλες αγροτικές εργασίες, ενώ υπάρχει κι ένα 3% που αρνήθηκε να απαντήσει, υποστηρίζοντας ευγενικά στα μέλη της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας: «Τράβα ρε που θα σου πω και τι είμαι».

Οι νέοι κάτοικοι λοιπόν της Λακκόπετρας αποφάσισαν να χτίσουν τον δικό τους λατρευτικό χώρο. Ετσι η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή, μετά την καθολική εκκλησία, την Αγγλικανική και την εκκλησία των Ευαγγελιστών αποκτά και ινδουιστική εκκλησία.

Το Ταζ Μαχαλ (Gereja Lakopetra στα ινδικά) βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης, ενώ το κόστος του ήταν πολύ χαμηλό, μόνο μερικές εκατοντάδες ευρώ. Κατασκευάστηκε όλο από ξύλο, χωρίς να χρειαστεί δαπάνη, αφού οι πρώτες ύλες ήταν από τις γειτονικές παραλίες, από ρακέτες που άφησαν οι πατρινοί αθλούμενοι εκεί το καλοκαίρι.

 


Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll:

Αποκλειστικό (Νο 91): Βραβεύεται η κορυφαία πατρινή επιχείρηση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα