Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ιστορία του μωρού που γεννήθηκε τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο των γονιών του

Η ιστορία του μωρού που γεννήθηκε τέσσερ...

Πέθαναν πέντε μέρες πριν από προγραμματισμένη εξωσωματική γονιμοποίηση

Η ιστορία του παιδιού πον γεννήθηκε τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο των γονιών του απασχολεί έντονα την Κίνα. Οι Shen Jie και Liu Xi ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια όταν αποφάσισαν να δοκιμάσουν εξωσωματική γονιμοποίηση όμως πέντε ημέρες πριν προγραμματιστεί η μεταμόσχευση ενός γονιμοποιημένου έμβρυα στη Liu, το ζευγάρι πέθανε σε τροχαίο ατύχημα.

Οι γονείς του Shen και της Liu αγωνίστηκαν για τα δικαιώματα των τεσσάρων κατεψυγμένων εμβρύων που άφησαν τα παιδιά τους και έζησαν μια περίπλοκη και άνευ προηγουμένου νομική υπόθεση.

 

Οι δικαστικές διαμάχες των παππούδων του για την επιμέλεια του απασχόλησαν την Κίνα

 

Οι παππούδες του παιδιού κέρδισαν την επιμέλεια των εμβρύων και τον Ιανουάριο του 2017, με τη βοήθεια μιας υπηρεσίας για εύρεση παρένθετης μητέρας, έφτασαν στο Λάος για να βρουν μια αφού παρένθετη μητρότητα είναι παράνομη στην Κίνα.

Το μωρό γεννήθηκε το Νοέμβριο σε νοσοκομείο στο Guangzhou και πήρε το όνομα Tiantian. Μετά τη γέννηση εξακολουθούν να υπάρχουν νομικές επιπλοκές και οι νέοι παππούδες έπρεπε να πραγματοποιήσουν εξετάσεις DNA για να αποδείξουν τη σχέση τους με τον Tiantian και να διατηρήσουν την επιμέλεια.

Πηγή:theguardian

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις