Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Η ΑΜΑΛ ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΗΝ VOGUE! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΪ

Η ΑΜΑΛ ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις φωτό της Annie Leibovitz

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σύζυγος του μέηκα σταρ Τζορτξ Κλούνεϊ Αμάλ Κλούνεϊ είναι το νέο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Μαΐου και ποζάρει στον φακό της Annie Leibovitz. Η εντυπωσιακή φωτογράφηση συνοδεύεται από μία τρυφερή εξομολόγηση της δικηγόρου για πολλούς τομείς της ζωής της, στην οποία μεταξύ άλλων, μιλάει και για τα δίδυμα παιδιά της, την Ella και τον Alexander που θα συμπληρώσουν ένα χρόνο ζωής τον Ιούνιο, το φλέρτ με το σύζυγό της και μας ξεναγεί στο σπίτι της.

 

Όπως αποκάλυψε η ευτυχής μαμά, η οποία ισορροπεί ανάμεσα σε οικογένεια και εργασία, τα παιδιά έχουν αρχίσει να λένε λεξούλες όπως μαμά και μπαμπά, ενώ αποκάλυψε μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για τον υπέροχο σύζυγό της.

Ο Τζορτζ και η Αμάλ κράτησαν ζωντανό το ειδύλλιο μέσω μέιλ 

 

Ο Τζορτζ και η Αμάλ κράτησαν ζωντανό το ειδύλλιο μέσω μέιλ. Στα πρώτα στάδια της σχέσης τους, ο Τζορτζ «της έγραφε συνεχώς σημειώματα με τη φωνή του σκύλου του, Αϊνστάιν, που υποτίθεται πως ήταν παγιδευμένος σε διάφορα μέρη και χρειαζόταν νομική βοήθεια για να σωθεί».

«Ο Τζορτζ φρόντισε τα παιδιά μας να πουν πρώτα τη λέξη Μαμά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αποκάλυψε, ότι ο γιος τους μοιάζει στον μπαμπά του, ενώ η κόρη είναι ολόιδια με εκείνη. Κάτι που είχε αποκαλύψει με χαρά και ο διάσημος ηθοποιός.

Η γνωστή για την προσφορά της δικηγόρος ανθρώπινων δικαιωμάτων, προετοιμάζεται για το δικαστήριο.

Στη φωτογραφία η γνωστή για την προσφορά της δικηγόρος ανθρώπινων δικαιωμάτων, προετοιμάζεται για το δικαστήριο.

Παρακάτω μας δείχνει την περούκα που φοράει στο δικαστήριο. «Την παίρνεις όταν είσαι ένας νέος δικηγόρος που δεν λαμβάνεις χρήματα», λέει. «Βγαίνεις έξω φορώντας κάτι για το οποίο έχεις ξοδέψει 1.000 δολάρια για κάτι που σε κάνει να φανείς πραγματικά άσχημη - ειδικά αν είσαι μελαχρινή» εξηγεί.

Στην επόμενη φωτογραφία η Αμάλ συζητά στον καναπέ της με τη Nάντια Μουράντ, τη Γεζίντι που έπεσε θύμα κακοποίησης του ISIS, για την οποία έκανε αίτημα στα Ηνωμένα Εθνη τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Ντρέπομαι που τα κράτη δεν κατορθώνουν να αποτρέψουν ή ακόμα και να τιμωρήσουν τη γενοκτονία επειδή διαπιστώνουν ότι τα δικά τους συμφέροντα παρεμποδίζουν το δρόμο».

Τέλος, στον αγαπημένο της εσωτερικό κήπο, που σχεδίασε η ίδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View