Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Η ΟΠΕΡΑ «ΛΟΥΙΖΑ ΜΙΛΕΡ» LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Η ΟΠΕΡΑ «ΛΟΥΙΖΑ ΜΙΛΕΡ» LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤ ...

Το Σάββατο 14 Απριλίου στις 7.30 το απόγευμα

Συνεχίζονται οι live μεταδόσεις όπερας από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης στο Συνεδριακό της Πάτρας με την φροντίδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας. Το Σάββατο 14 Απριλίυ θα παρουσιαστεί η όπερα «ΛΟΥΙΖΑ ΜΙΛΕΡ» του Βέρντι.

Η όπερα θα μεταδοθεί σε Ελλάδα και Κύπρο σε συνεργασία με τον Όμιλο Αntenna, σε 15 πόλεις και σε αίθουσες προβολής που ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι χώροι πολιτισμού, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών (www.metingreece.com).

Τις μεταδόσεις της ΜΕΤ στην Πάτρα επιμελείται η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας.  Εισιτήρια για την όπερα «Λουίζα Μίλερ» μπορείτε να  προμηθευτείτε από το γραφείο της Κινηματογραφικής Λέσχης στο Εμπορικό Κέντρο Κόλλα (Γ! όροφος, γραφείο 13) το οποίο λειτουργεί τις εξής ημέρες και ώρες: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 11 με 2 το πρωί.

Και στο ταμείο στο Συνεδριακό πριν από την μετάδοση.

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό €15,00.

Μειωμένο €10,00 (για μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης και φοιτητές)

Ώρα έναρξης 19.30΄ (σε ζωντανή μετάδοση από Νέα Υόρκη) στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Διεύθυνση Ορχήστρας: Bertrand de Billy

Σκηνοθεσία: Elijah Moshinsky

Σκηνικά-Κοστούμια: Santo Loquasto

Φωτισμοί: Duane Schuler

Διανομή: Sonya Yoncheva (Λουίζα),  Olesya Petrova (Φεντερίκα), Piotr Beczala (Ροντόλφο), Plácido Domingo (Μίλερ), Alexander Vinogradov (Βάλτερ),  Dmitry Belosselskiy (Βουρμ).

Υπότιτλοι: Ελληνικοί/Αγγλικοί

Διάρκεια: 3 ώρες και 38΄(με 2 διαλείμματα 35΄)

Πρόκειται για την σπαρακτική τραγωδία του Verdi, για μια νεαρή γυναίκα που θυσιάζει την ευτυχία της για να σώσει τη ζωή του πατέρα της. Η ιστορία εστιάζει στην σχέση του πατέρα με την κόρη του, και στο πως αυτή εξελίσσεται απέναντι σε ένα εχθρικό περιβάλλον σε μια μικρή κοινωνία χωρικών. Είναι μια όπερα που επικεντρώνεται σε πραγματικές, ανθρώπινες αρετές.

Ο μαέστρος Bertrand de Billy διευθύνει μια αναβίωση της Λουίζα Μίλερ που έχει να παρουσιαστεί στη Met από το 2006. Πρωταγωνιστεί η Sonya Yoncheva ως την χωριατοπούλα Λουίζα απέναντι στον Piotr Beczala ως Ροντόλφο. Πρόκειται για την τραγωδία του Verdi για μια νεαρή γυναίκα που θυσιάζει την ευτυχία της για να σώσει τη ζωή του πατέρα της. Η διανομή περιλαμβάνει ακόμα τον Plácido Domingo στον ρόλο του Μίλερ, πατέρα της Λουίζα, με την Olesya Petrova σαν Φεντερίκα και τον Alexander Vinogradov στο ντεμπούτο του στη Met και τον Dmitry Belosselskiy, αντίστοιχα ως Βάλτερ και Βουρμ, τους ανελέητους ανθρώπους που έχουν βαλθεί να χωρίσουν τη Λουίζα και τον Ροντόλφο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View