Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ: ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ HIGH FASHION ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ DOLCE E GABBANA (TO KOΣΤΟΣ ΤΟΥ OUTFIT ΖΑΛΙΖΕΙ)

ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ: ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ HIGH FA...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η απίστευτη couture κάπα ήταν όντως αξιοθέατο

Tιμώμενη καλεσμένη και … «κινητό χρυσωρυχείο» η 53χρονη αμερικανίδα σταρ και style icon Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην φαντασμαγορική έκθεση των Dolce e Gabbana στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης. Η διάσημη ηθοποιός και σχεδιάστρια, που καθιερώθηκε χάρη στο αξεπέραστο σήριαλ Sex & the City, έδωσε το παρόν με ολοκέντητη κάπα –έργο τέχνης του ιταλικού brand, συνδυασμένη με αστραφτερό χρυσό φόρεμα, τουρμπάνι στο κεφάλι, σατέν γόβες και εντυπωσιακά κοσμήματα. Κυρίαρχοι τόνοι μπορντό, πράσινο και χρυσό.

Συγκεκριμένα, η κάπα που θάμπωσε άπαντες στα εγκαίνια της έκθεσης Alta Giorella το βράδυ της Παρασκευής διέθετε μεγάλα ροζ τριαντάφυλλα φτιαγμένα από αμέτρητες χάντρες και μακριά κρόσια έτσι ώστε λαμποκοπούσε και αναπηδούσε σε κάθε της κίνηση. Το χρυσό φόρεμα από μέσα ήταν επίσης κεντημένο από άκρη σε άκρη και μαζί με τα πράσινα γοβάκια και τα «βαριά» κοσμήματα συνέθεταν μια εικόνα κατάλληλη για εκκεντρική φωτογράφιση περιοδικού. Όπως αναφέρθηκε στον ξένο Τύπο, ήταν ένα ντύσιμο κόστους 280.000 δολαρίων. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έμεινε στο πλευρό των σχεδιαστών Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα όλο το βράδυ των εγκαινίων καθώς δεν συνοδευόταν από το σύζυγό της ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ. Πάντα λεπτή και μικροσκοπική, αλλά εμφανώς γερασμένη στο πρόσωπο, κατέκτησε τους παρευρισκομένους με τη χαρούμενη, κοριτσίστικη διάθεσή της.

Οι Dolce e Gabbana από τότε που αποχώρησαν από το prêt a porter για να αφοσιωθούν στην υψηλή ραπτική, πάντα πιστοί στο μπαρόκ και μεσογειακό μαξιμαλιστικό τους ύφος, κυκλοφορούν τρεις σειρές: Alta Moda, Alta Sartoria, Alta Gioielleria παραμένοντας creative directors της εταιρείας τους. Μετά τη χριστουγεννιάτικη «κατάληψη» που έκαναν στο Harrods του Λονδίνου «πέταξαν» για Αμερική φροντίζοντας να υπογραμμίζουν και πάλι τη διεθνή τους fashion παρουσία. Το νεουορκέζικο κοινό έδειξε από το πρώτο βράδυ θαμπωμένο από τις λεπτομέρειες των κοσμημάτων και των αξεσουάρ της έκθεσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View