Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Πατέντας, ο τροχονόμος που δέχτηκε επίθεση από οδηγό στο κέντρο της Πάτρας - Πήγε στο νοσοκομείο

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Πατέντας, ο τ...

Είχε παρκάρει παράνομα ο 70χρονος

Ο Κωνσταντίνος Πατέντας είναι ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση χθες από οδηγό που είχε παρκάρει παράνομα σε θέση στάθμευσης για ΑμεΑ, στο κέντρο της Πάτρας, τη Μεγάλη Τρίτη. Ο κ. Πατέντας έχει βραβευτεί ως τροχονόμος της χρονιάς από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.) και τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.), ενώ έχει σώσει με την επέμβασή του ανθρώπινες ζωές.

Το 2013 βραβεύθηκε μαζί με τον συνάδελφο του Ανδρέα Κάππο, από τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ Χρυσόστομο, για τη διάσωση παιδιού 17 μηνών από βέβαιο πνιγμό και την μετοφορά του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Επίσης το 2016 με μπήκε σε φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας στις εργατικές κατοικίες για να σώσει 8χρονο ΑμεΑ που είχε εγκλωβιστεί.

Επίσης, πριν από δύο χρόνια ήταν αυτός που συνέλαβε τον πατέρα ενός 10χρονου που έκλεβε στην Ελληνος Στρατιώτου. Ο τροχονόμος έκανε περιπολία, είδε το σκηνικό με τον μικρό να έχει αρπάξει το πορτοφόλι νεαρής γυναίκας, στη συμβολή των οδών Έλληνος Στρατιώτου και Λευκωσίας.

Ο Κώστας Πατέντας συνέλαβε τον 10χρονο, βρίσκοντας επάνω του το πορτοφόλι της γυναίκας. Ο μικρός φοβούμενος τι θα επακολουθήσει αποκάλυψε στον αστυνομικό, ότι έκλεβε επειδή του ζήτησε ο πατέρας του, ο οποίος μάλιστα, τον περίμενε μία γωνία πιο μακριά.

Μάλιστα, ο ανήλικος δράστης υπέδειξε στον αστυνομικό τη θέση στην οποία βρισκόταν ο πατέρας του. Όταν ο αστυνομικός τον αναζήτησε, ο πατέρας του δράστη και ηθικός αυτουργός των κλοπών, ετράπη σε φυγή. Όμως δεν πήγε μακριά. Μετά από καταδίωξη και με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής, ο αστυνομικός εντόπισε τον ενήλικο Ρομά, ο οποίος και συνελήφθη.

Χθες ο Κωνσταντίνος Πατέντας βεβαίωσε σε 70χρονο κλήση για παράνομη στάθμευση. Και του πήρε και τις πινακίδες. Εκείνος του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο πρόσωπο, αναφέρει η αστυνομία.

Ο τροχονόμος πήγε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.Ο 70χρονος συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, ένας 70χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, απείθεια, αντίσταση και εξύβριση.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το απόγευμα, είχε σταθμεύσει παράνομα το αυτοκίνητο του σε θέση στάθμευσης Ατόμου με Ειδικές Ανάγκες και όταν διαπίστωσε ότι, από αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, βεβαιωνόταν η σχετική παράβαση, επιτέθηκε στον τελευταίο, τον οποίο εξύβρισε και τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Ο δράστης συνελήφθη με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ενώ κατά τη σύλληψη του προέβαλλε αντίσταση απωθώντας με τα άκρα του τους αστυνομικούς,.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η προανάκριση διενεργήθηκε από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Πάτρα: Οι αστυνομικοί που αποδείχθηκαν "φύλακες ... - The Best News

 

Πάτρα: Ο τροχονόμος της χρονιάς Κώστας Πατέντας ... - The Best News

Τροχονόμος της χρονιάς ο Πατρινός υπαρχιφύλακας ... - The Best News

Πάτρα: Ο αστυνομικός Κώστας Πατέντας ρίσκαρε τη ... - The Best News

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις