Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οκτώ αξιόλογα φιλμ το φετινό καλοκαίρι από την Seven Films - Θα τα δούμε και στην Πάτρα

Οκτώ αξιόλογα φιλμ το φετινό καλοκαίρι α...

Ανάμεσα τους και το «Racer & the jailbird»

Πλησιάζει το καλοκαίρι και ήδη η εταιρεία διανομής Seven Films προγραμμάτισε την έξοδο και προβολή 8 φιλμ, τα οποία αναμένεται να τα δούμε και στην Πάτρα.

Για τον Ιούνιο θα βγουν τα φιλμ «Στο βαθύ γαλάζιο» του Βιμ Βέντερς με τους Τζέιμς ΜακΑβόι και Αλίσια Βικάντερ.

Σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα στην ανατολική ακτή της Αφρικής, ο Τζέιμς, κρατείται αιχμάλωτος.

Χιλιάδες μίλια μακριά στη θάλασσα της Γροιλανδίας, η Ντανιέλ ετοιμάζεται να βουτήξει στον πυθμένα του ωκεανού.

Η απομόνωση αυτή κάνει παρασύρει τη σκέψη τους πίσω στα Χριστούγεννα του προηγούμενου έτους. Εκεί όπου μια τυχαία συνάντηση σε μια παραλία στη Γαλλία οδήγησε σε θυελλώδες ειδύλλιο.

Επίσης μέσα στον Ιούνιο θα δούμε το «The man who killed Don Quixote - Δον Κιχώτης», σε σκηνοθεσία του Τέρι Γκίλιαμ με τους Άνταμ Ντράιβερ, Τζόναθαν Πράις. Εμπνευσμένο από τον ήρωα του Miguel de Cervantes και μπλέκοντας το μύθο με την πραγματικότητα, μια ταινία η οποία ξεπέρασε κάθε εμπόδιο που εμφανίστηκε μπροστά της και κατάφερε να γυριστεί μετά από προσπάθειες 2 δεκαετιών.

Επίσης θα προβληθεί η ταινία «Κρυφή συνταγή – The Cakemaker» του Οφίρ Ραούλ Γκράιτσερ με τους Σάρα Άντλερ, Ζόχαρ Στράους.

Ο Τόμας, ένας Γερμανός ταλαντούχος ζαχαροπλάστης, έχει σχέση με τον Όρεν, ένα παντρεμένο άνδρα ο οποίος πεθαίνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αποφασίζει να ταξιδέψει στην Ιερουσαλήμ για να βρει απαντήσεις. Κρατώντας τη ταυτότητα του μυστική, αρχίζει να εργάζεται για την Ανάτ, τη χήρα του Όρεν. Με το ταλέντο του θα κάνει την επιχείρηση να απογειωθεί και θα μπλεχθεί όλο και περισσότερο στη ζωή της Ανάτ, προσπαθώντας να μην αποκαλύψει το μυστικό του.

Για τον Ιούλιο προγραμματίζεται το φιλμ «Crooked house -Δέκα ύποπτοι για φόνοι» του Ζιλ Πακέ-Μπέρνερ με την υποψήφια για Όσκαρ Γκλεν Κλόουζ και τους Τέρενς Σταμπ, Κριστίνα Χέντρικς, Τζίλιαν Άντερσον.

Ένας ιδιωτικός ερευνητής καλείται να εξιχνιάσει ένα βίαιο έγκλημα όπου κανένας από τους ύποπτους δεν είναι υπεράνω κάθε υποψίας, ακόμη και η πελάτης του και πρώην ερωμένη του. Η ταινία είναι βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι "Αράχνες στη Σοφίτα".

Τον Ιούλιο θα προβάλλει η Seven Films και το «American animals» του Μπαρτ Λέιτον με τους Έβαν Πίτερς, Μπάρι Κέογκαν. Το φιλμ ήταν στο επίσημο Διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του  Sundance 2018.

H αληθινή ιστορία για μια από τις πιο ριψοκίνδυνες, αλλά και θρασύτατες ληστείες στην ιστορία της Αμερικής.

Για τον Αύγουστο του 2018, η Seven Films σχεδιάζει να προβάλλει το «Suspiria» του Ιταλού σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο του Οσκαρικού «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομα σου» και του «Είμαι ο Έρωτας», με τις Τίλντα Σουίντον, Ντακότα Τζόνσον, Κλόε Γκρέις Μόριτζ. Πρόκειται για το ριμέικ της κλασικής ταινίας του Ντάριο Άρτζεντο.

Θα προβληθεί και «Το μυστικό της πεταλούδας - El aviso» του Ντανιέλ Καλπαρσόρσο με τον Ραούλ Αλεβάρο.

Ο 10χρονος Νίκο λαμβάνει ένα απειλητικό γράμμα που τον προειδοποιεί ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Κανείς δεν τον πιστεύει. Ο μόνος του σύμμαχος είναι ένας άγνωστος που εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά.

Από το σκηνοθέτη της ταινίας «Ποιος κλέβει ποιόν» και τους παραγωγούς των ταινιών «Ο αόρατος επισκέπτης» και «Το μυστικό στα μάτια της».

Τέλος τον φετινό Αύγουστο θα δούμε από την Seven Films την ταινία «Racer & the jailbird» του Μάικλ Ρόσκαμ με την Ελληνογαλλίδα Αντέλ Εξαρχόπουλος και τον Ματίας Σέναρτς που πριν λίγο καιρό τον είδαμε πλάι στην Τζένιφερ Λόρενς στο «Κόκκινο σπουργίτι».

Όταν ο Τζίνο συναντά τη Μπενεντίκτ είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνη εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση και είναι οδηγός σε αυτοκινητιστικούς αγώνες.

Ο Τζίνο είναι ένας όμορφος άνδρας που κρύβει όμως ένα μυστικό. Αυτό το μυστικό θα θέσει τη ζωή τους σε κίνδυνο και οι ίδιοι θα πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στη μοίρα και σε άλλες δυνάμεις με σκοπό να σώσουν την αγάπη τους.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture