Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοί είναι οι δυο πρώτοι χώροι που θα πραγματοποιούνται δωρεάν δεξιώσεις πολιτικών γάμων στην Πάτρα- ΦΩΤΟ

Αυτοί είναι οι δυο πρώτοι χώροι που θα π...

Στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας σήμερα το θέμα

Η αίθουσα Αίγλη στη Βέσο Μάρε της Πάτρας και το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου της Πάτρας αναμένεται να είναι οι δυο πρώτοι χώροι που θα παραχωρούνται δωρεάν από το δήμο της Πάτρας σε νεόνυμφα ζευγάρια προκειμένου να παραθέτουν τη δεξίωση μετά τον πολιτικό τους γάμο στο δημαρχείο της πόλης.

Η πρόταση αυτή περιλαμβάνεται στην εισήγηση του αντιδημάρχου Πατρέων Διονύση Πλέσσα προς το δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας, όπως αποκάλυψε προ ημερών το thebest.

Δήμος Πατρέων: Δωρεάν οι πολιτικοί γάμοι, δωρεάν και χώροι για δεξιώσεις!

Αίτημα για αυτή τη διευκόλυνση μπορούν να υποβάλλουν τα ζευγάρια που είναι και οι δυο ανέργοι ή ο ένας εκ των δύο και το κοινό εισόδημά τους δεν ξεπερνά τις 25 χιλιάδες ευρώ.

Πώς θα μπορείτε να κάνετε τη γαμήλια δεξίωση σε δημοτικό χώρο της Πάτρας δωρεάν - Οι προϋποθέσεις για τα νέα ζευγάρια

Οι δυο χώροι ανήκουν με παραχώρηση  χρησιδανείου στον Πολιτιστικό Οργανισμό - Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Η οικονομική επιτροπή ενέκρινε χθες τη σχετική εισήγηση και σήμερα το θέμα θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας παράλληλα με την πρόταση του δήμου να καταργηθεί το τέλος των 70 ευρώ που κατατίθετο στο ταμείο του δήμου για την τέλεση κάθε πολιτικού γάμου.

Για την αίθουσα της Αίγλης η παραχώρηση θα ισχύει για την ημέρα Σάββατο για όλους τους μήνες του χρόνου εξαιρουμένης της καρναβαλικής περιόδου από την έναρξη μέχρι τη λήξη της

 

 

Για το αίθριο του παλαιού δημοτικού νοσοκομείου λαμβανομένου υπόψη τις πραγματοποιούμενες στο χώρο εκδηλώσεις, αλλά και τους μήνες που προσφέρονται για δεξίωση σε εξωτερικό χώρο, για ημέρα Σάββατο επίσης  και τους μήνες  Απρίλη, Μάη, Αύγουστο.

 

 

 

Η δημοτική αρχή διερευνά τη δυνατότητα παραχώρησης και άλλων χώρων, λαμβανομένων υπόψη των υποχρεώσεων που διεκπεραιώνει ο κάθε ένας.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ, ότι ο αριθμός των μακροχρόνιων ανέργων στην πόλη μας είναι 34000, ενώ ο αριθμός των ανέργων είναι πολύ μεγαλύτερος αφού δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτόν όσοι είναι άνεργοι μέχρι 12 μηνών δηλαδή όσοι έχουν περιστασιακή εργασία. Είναι γνωστό επίσης, ότι το 60-70% του αριθμού των ανέργων αντιπροσωπεύει τη νεολαία της πόλης και τα νέα ζευγάρια τα οποία στερούνται το πρώτο απ όλα τα δικαιώματα για κάθε άνθρωπο το δικαίωμα στην εργασία, ενώ παράλληλα το εισόδημα των εργαζόμενων έχει μειωθεί από τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων και των συνεχόμενων μνημονίων τους, μη καλύπτοντας πλέον ούτε τις βασικές τους ανάγκες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις