Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξανά στο σκαμνί ο Αμβρόσιος -Η εισαγγελέας Αιγίου άσκησε έφεση στην αθωωτική απόφαση

Ξανά στο σκαμνί ο Αμβρόσιος -Η εισαγγελέ...

«Ελευθερία του λόγου υπάρχει μόνο για Συριζαίους, ομοφυλόφιλους κι αναρχικούς», λέει ο δεσπότης

Ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, μετά την έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, που άσκησε η εισαγγελέας του Αιγίου.  Ο μητροπολίτης κατηγορείτο για παράβαση μιας σειράς άρθρων του ποινικού κώδικα, έπειτα από μήνυση που είχε υποβληθεί εναντίον του για σύνταξη άρθρου μίσους εναντίον των ομοφυλόφιλων. Ένα άρθρο που είχε δημοσιευτεί στο προσωπικό του ιστολόγιο με αφορμή την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης των ομοφύλων.

Νέο «χτύπημα» από Αμβρόσιο

Την ίδια ώρα πάντως ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος με σημερινή του ανάρτηση και σχολιάζοντας τις αντιδράσεις εναντίον της αθωωτικής απόφασης, αναφέρει πως: «Ελευθερία του λόγου υπάρχει μόνο για Συριζαίους, για ομοφυλόφιλους και αναρχικούς! Ζήτω η Δημοκρατία!».

Ο δεσπότης ασκεί κριτική και στις τρεις παραπάνω ομάδες για τα έκτροπα, όπως χαρακτηρίζει  την αναγραφή συνθημάτων και την ανάρτηση πανό στο Αίγιο την ημέρα της δίκης και δηλώνει ότι υποκινητές τους ήταν ο… ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Με βεβαιότητα κανείς δεν θα μπορούσε να το ισχυρισθεί!

Πλήν όμως ακόμη και αν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν ήσαν οι αυτουργοί των σημειωθεισών καταστροφών, χωρίς αμφιβολία αυτοί είναι οι ΗΘΙΚΟΙ αυτουργοί, ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ!».

Από την κριτική του Αμβρόσιου φυσικά δεν ξεφεύγει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής, για τον οποίο αναφέρει ότι «είναι απαράδεκτη από κάθε άποψη η παρέμβασή του».

Δείτε εδώ όλη την ανάρτηση του Δεσπότη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις