Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΤΕΙ Πάτρας και ΟΚΑΝΑ στη μάχη κατά των ναρκωτικών - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΙ Πάτρας και ΟΚΑΝΑ στη μάχη κατά των ν...

Υπογράφηκε το πρωί της Παρασκευής το μνημόνιο συνεργασίας

Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας και του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), με στόχο την προώθηση δράσεων ερευνητικού, μελετητικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Πρόκειται για μία ενέργεα που γίνεται στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και εξωστρέφειας.

Το πρωί της Παρασκευή 23 Μαρτίου, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Κεντρικό Κτίριο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, έναντι κυλικείου) με στόχο την προώθηση δράσεων ερευνητικού, μελετητικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια δόθηκε συνέντευξη τύπου  ενώ τα δύο μέρη εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, καθηγητής Δρ Βασίλης Τριανταφύλλου και ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Δήμος Φωτόπουλος, αντίστοιχα.

"Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε μέσα από αυτές τις συνεργασίες είναι να επεκτείνουμε  το κομμάτι της εκπαίδευσης όσο και της εξειδίκευσης αλλά και της δουλειάς πάνω σε ειδικά θέματα. Είμαστε σίγουροι ότι και με το ΤΕΙ Πάτρας μπορούμε να συνεργαστούμε πάνω σε πάρα πολύ σημαντικά πράγματα και να κάνουμε μία σειρά δράσεων σε όλα τα επίπεδα" ανέφερε ο Δήμος Φωτόπουλος .

"Στο πλαίσιο της συνεργασίας θα υλοποιηθούν δράσεις που έχουν στόχο τον σχεδιασμό κα ι την υλοποίηση μελετών και καινοτόμων ερευνητικών προγραμμάτων. Το ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας προσπαθεί να αναδείξει το τελευταίο διάστημα τη σημαντική υποχρέωση των Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας να συνεργάζεται με τους φορείς τόσο όσο Περιφερειακό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Για αυτό μέσα από αυτή τη διαδικασία έχουν προκύψει πρωτοβουλίες συνεργασίες όπως με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας που αφορά στη συμμετοχή μας σε δράσεις οπτομετρήσεις παιδιών σε Δημοτικά σχολεία" Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, καθηγητής Δρ Βασίλης Τριανταφύλλου

Εκεί βρέθηκαν εκπρόσωποι από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το Κλινικό Παρατηρητήριο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας αλλά και εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Πατρέων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις