Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαθήματα δεοντολογίας από το Δήμαρχο Ζαχάρως σε "Ελευθεροτυπία" και "Καρφί"

Μαθήματα δεοντολογίας από το Δήμαρχο Ζαχ...

Έστειλε επιστολές ο Πανταζής Χρονόπουλος

Επιστολές προς τις εφημερίδες "Ελευθεροτυπία" και "Το Καρφί" απέστειλε ο δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος. Η εν λόγω επιστολή κοινοποιήθηκε και στο ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ και σας την παραθέτουμε αυτούσια:

"Κύριε Διευθυντά,

Με αρκετή υπομονή που ωστόσο κάποτε και αυτή εξαντλείται μπροστά στο αντιδεοντολογικό και ιδιαιτέρως μονόπλευρο τρόπο που εξυπηρετεί μόνο την αγωνιώδη προσπάθεια της παραπληροφόρησης των αναγνωστών σας, εγώ προσωπικά και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού της Ζαχάρως παρακολουθούμε τα προκλητικά για το αίσθημα της κοινής γνώμης δημοσιεύματά σας.

Σε μια περιοχή που η Δημοτική Αρχή και οι κάτοικοί της κάνουν τιτάνιο αγώνα για να ξεπεράσουν ακόμη και σήμερα τα μεγάλα προβλήματα των φονικών πυρκαγιών και κοιτάζουν - πολλές φορές μόνοι τους - να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες καταστάσεις στον εξαιρετικά επίπονο δρόμο της ανασυγκρότησης, εσείς βρίσκετε κάθε φορά την ευκαιρία να παίξετε μικροπολιτικά παιγνίδια στις πλάτες τους υποτιμώντας την δική τους θέληση αλλά και την νοημοσύνη τους.

Πως αλλιως να εξηγήσει κανείς την...... "χολή" που βγάζετε, λασπολογώντας  με διαδοχικές συκοφαντίες τον δικαιωμένο από τον ίδιο το λαό Δήμαρχο της πόλης;
Μπορείτε βεβαίως να με "χτυπάτε" όσο θέλετε, γιατί έτσι με δυναμώνετε. Την πορεία ανάπτυξης και προκοπής στο Δήμο Ζαχάρως όμως με τα πικρόχολα σχόλια και δημοσιεύματά σας που στερούνται την αντίληψη της πραγματικότητας, δεν θα την εμποδίσετε.

Υποστηρίζετε συνεχώς ότι ο Δήμαρχος είναι παράνομος και μιλάτε για τραγελαφικές στιγμές, όταν τραγικά είναι τα δικά σας γραπτά..
Αναρωτηθήκατε άραγε ποτέ γιατί η Πολιτεία και τα θεσμικά της όργανα επέτρεψαν σε έναν "παράνομο" Δήμαρχο να θέσει υποψηφιότητα;
Σκεφτήκατε επίσης γιατί ο Πανταζής Χρονόπουλος έχοντας στις εκλογές τέσσερις αντιπάλους και δυο ακόμη επιτυχημένες θητείες κέρδισε και πάλι την εμπιστοσύνη του λαού της Ζαχάρως και της Φιγαλείας και κατάφερε πανηγυρικά να επανεκλεγεί;

Το αποσιωπάτε τεχνηέντως γιατί αν τούτο το αναφέρετε καταρρίπτει όλο το πλάνο της ¨πολεμικής¨ που ασκείτε εναντίον μας για να επικρατήσουν πρόσωπα και καταστάσεις που οι πολίτες μας , σας έστειλαν περίτρανα το μήνυμα τον περασμένο Νοέμβριο με την λαική τους εντολή ότι δεν τους θέλουν!...

'Οπως αποσιώπατε και το γεγονός ότι παρανόμως και παρατύπως η μείζονα μειοψηφία δεν προσήλθε να ορκιστεί εγκαίρως στο χρονικό διάστημα που υποδεικνύει ο Νόμος αλλά επικρίνετε και πάλι τον Δήμαρχο που κάλεσε τους αναπληρωματικούς συμβούλους όπως επιβάλλει η νομοθεσία.

Κύριε Διευθυντά,

όσο και αν επιμένετε να σπιλώνετε το όνομά μου προβάλλοντας γραφειοκρατικού χαρακτήρα νομικές γνωνοδοτήσεις και υπηρεσιακές αποφάσεις ένα είναι το σίγουρο: Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ που εξακολουθείτε να παραβλέπετε και να προσβάλετε το δημοκρατικό δικαίωμα της ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ έχει αποφασίσει για μια ακόμη φορά ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ  και ποιον θα έχει για Δήμαρχο.

Αυτόν που ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ πρώτος πολίτης του τόπου ΤΟΛΜΗΣΕ να υπερασπιστεί το Δήμο του σε δύσκολες στιγμές. Να σταθεί με πραγματική αγάπη κοντά στους συμπατριώτες του. Να προχωρήσει σε καινοτομίες, να αλλάξει την πόλη και να πετύχει στον  στόχο της ουσιαστικής εξέλιξης.

Εκείνον που δεν λύγισε μπροστά στην πύρινη λαίλαπα. Αντίθετα  σε χρόνο - ρεκόρ να κάνει έργο με προοπτική και αποτέλεσμα στην αναγέννηση μιας περιοχής που μέσα από τα αποκαίδια της, έπεισε όλο τον κόσμο ότι μπορεί να γίνει πιο όμορφη, πιο σύγχρονη και ελκυστική.

Δεν δίστασα μπροστά και σε άλλες παρεμβάσεις για τις οποίες σήμερα έχω σφοδρούς αντιπάλους. Όταν δεν υπέκυψα ούτε σε πιέσεις, ούτε σε απειλές. Και γκρέμισα τα αυθαίρετα, της παγκοσμίως - πλέον - αναγνωρισμένης παραλίας μας κάτι που δεν είχε τολμήσει κανείς στο παρελθόν.

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ λοιπόν έρχεται από τον ίδιο το λαό. Που, όπως και εσείς, έτσι και αυτός τώρα, σας ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. Αλλά εσείς ¨σφυρίζετε κλέφτικα ..." απέναντί του, θέλοντας να εξοντώσετε τον Δήμαρχό του. Θα περιμένετε όμως πολύ ακόμα........

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως
Πανταζής Χρονόπουλος"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις