Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Adrift»: Μία αληθινή ιστορία επιβίωσης και αντοχής, στις 31/5/2018 στην Ελλάδα

«Adrift»: Μία αληθινή ιστορία επιβίωσης ...

Πρωταγωνιστούν η Σεϊλίν Γούντλεϊ και ο Σαμ Κλάφλιν

Mε ενδιαφέρον αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η περιπέτεια «Adrift» σε σκηνοθεσία του 52χρονου Ισλανδού Μπαλτάζαρ Κορμακούρ που μάλιστα έχει βασιστεί σε αληθινή ιστορία που έλαβε χώρα στον ωκεανό το 1983 με επίκεντρο ένα ζευγάρι.

Η 26χρονη Σεϊλίν Γούντλεϊ που μεταξύ άλλων έχει παίξει στους «Απόγονους» του Αλεξάντερ Πέιν και στα φιλμ «Divergent» αλλά και στο «The Spectacular now» που διακρίθηκε στο Φεστιβάλ του Σάντανς και στο δακρύβρεχτο «Το λάθος αστέρι», και ο 32χρονος Εγγλέζος γοητευτικός ηθοποιός Σαμ Κλάφλιν υποδύονται το νεαρό ζευγάρι που αποφασίζει να γιορτάσει τον ερωτά του διαπλέοντας έναν ωκεανό, μία ιδέα που μοιάζει υπέροχη, ρομαντική και συναρπαστική με τη διαφορά ότι στη διάρκεια του ταξιδιού τους, θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν από τους πιο ισχυρούς τυφώνες που έχουν ποτέ καταγραφεί.

Όπως προείπαμε, το φιλμ του Μπαλτάζαρ Κορμακούρ παίρνει την απίστευτη, πραγματική ιστορία της Τάμι Όλντχαμ και του Ρίτσαρντ Σαρπ και την μεταμορφώνει σε μια επική ιστορία πίστης, επιβίωσης και αντοχής. Θα δούμε την ταινία στην Ελλάδα (και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare) από την Πέμπτη 31/5/2018 ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Παίζουν και οι Jeffrey Thomas και Elizabeth Hawthorne.

Ενδεχομένως το φιλμ να θυμίσει και λίγο το εξαιρετικό "Όλα Χάθηκαν" του 2013 που είχε σκηνοθετήσει ο Tζ. Σ. Τσάντορ με μοναδικό πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture