Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες στις 29 Μαρτίου το φιλμ τρόμου "The Strangers: Ματωμένη Νύχτα"

Έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες στις 29 ...

Είναι η συνέχεια του επιτυχημένου «Κλείδωσες; - The Strangers»

Δέκα χρόνια μετά το ιδιαίτερα επιτυχημένο φιλμ τρόμου του Μπράιαν Μπερτίνο «Κλείδωσες; - The Strangers» που στα διεθνή ταμεία είχε κάνει εισπράξεις 83 εκατομμυρίων δολαρίων, ο 42χρονος Βρετανός σκηνοθέτης Γιοχάνες Ρόμπερτς σκηνοθετεί την ακόμα πιο τρομακτική συνέχειά του, με την Κριστίνα Χέντριξ και τον Μάρτιν Χέντερσον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο λόγος για την ταινία με τίτλο «The Strangers: Ματωμένη Νύχτα - The Strangers: Prey At Night» που βγήκε ήδη στις ΗΠΑ στις 9 Μαρτίου και καταφθάνει στη χώρα μας την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018. Αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε.

Λίγα λόγια για την ταινία

H Σίντι (Κριστίνα Χέντριξ) και ο Μάικ (Μάρτιν Χέντερσον) ξεκινούν οδικώς για την εξοχή μαζί με την ατίθαση έφηβη κόρη τους, Κίνσι (Μπέιλι Μάντισον), και τον μεγάλο τους γιο, Λουκ (Λιούις Πούλμαν). Κανείς δεν φαντάζεται ότι αυτό που ξεκίνησε σαν μια συνηθισμένη οικογενειακή εκδρομή, θα καταλήξει στον μεγαλύτερο εφιάλτη τους… Κατά την άφιξή τους σε ένα απομονωμένο πάρκο για τροχόσπιτα, ένα χτύπημα στην εξώπορτα θα οδηγήσει σε μία νύχτα απερίγραπτου τρόμου.

Τρεις άγνωστοι ψυχοπαθείς με μάσκες και θανατηφόρες προθέσεις θα αναγκάσουν τα μέλη της οικογένειας να παλέψουν για τη ζωή τους.

Οι έως τώρα διεθνείς εισπράξεις της ταινίας πλησιάζουν τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Το 2016, ο Johannes Roberts έγραψε και σκηνοθέτησε το «υποβρύχιο» θρίλερ με τίτλο «47 Meters Down» με τις Mandy Moore και Claire Holt.

Διάρκεια: 85 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture