Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ΡΕΝΕ ΖΕΛΒΕΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΑ Η ΤΖΟΥΝΤΙ ΓΚΑΡΛΑΝΤ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΙΛΜ "JUDY"

Η ΡΕΝΕ ΖΕΛΒΕΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΑ Η ΤΖΟΥΝΤΙ...

Η ταινία επικεντρώνεται στα τελευταία live κονσέρτα του θρύλου του σινεμά

H 48χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ που έχει τιμηθεί με Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για το «Επιστροφή στο Cold mountain» το 2004, υποδύεται στη νέα της ταινία με τίτλο «Judy», την αξέχαστη ηθοποιό και τραγουδίστρια Τζούντι Γκάρλαντ (1922-1969) στη διάρκεια των τελευταίων κονσέρτων της καλλιτέχνιδας και μητέρας της Λάιζα Μινέλι, στο Λονδίνο.

Βρισκόμαστε στο 1968. Έχουν περάσει τριάντα ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που η Τζούντι Γκάρλαντ έγινε η μεγαλύτερη σταρ του Χόλιγουντ με τον «Μάγο του Οζ» το 1939. Βυθισμένη μέσα στη νοσταλγία, τις καταχρήσεις, μια ολόκληρη ζωή - θρύλο και τη σχέση της με τον Μίκι Ντιν, τον πέμπτο σύζυγο της ζωής της, ετοιμάζεται για μια σειρά από sold out εμφανίσεις, ζώντας έστω για τελευταία φορά τη δόξα μιας ολόκληρης ζωής, λίγους μόνο μήνες πριν από το θάνατό της.

Όπως γράφει το flix.gr, με μια απίστευτης ομοιότητας Ρενέ Ζελβέγκερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το «Judy» θα προσπαθήσει να συλλάβει λίγο από το θρύλο και μύθο της αξέχαστης Τζούντι Γκάρλαντ. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Ρούπερτ Γκουλντ (βραβευμένο δύο φορές με το Olivier σκηνοθεσίας), το σενάριο υπογράφει ο Τομ Εντς του «The Crown» ενώ στην παραγωγή είναι ο Ντέιβιντ Λίβινγκστοουν του «Pride», η Pathe, το BBC, η Ingenious Media και η Calamity Films.

Μαζί με την Ρενέ Ζελβέγκερ πρωταγωνιστούν οι Τζέσι Μπάκλεϊ, Φιν Γουίτροκ, Μάικλ Γκάμπον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture