Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τις κλοπές σε περίπτερα ανά την Ελλάδα, μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Πατρών

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τις κλοπές...

Είχαν ρημάξει περίπτερα στην Πάτρα, στη Ναύπακτο και αλλού

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους χθες στον Ανακριτή Πατρών οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν στην Αττική από την Ασφάλεια της Πάτρας, ως μέλη σπείρας που έχει ρημάξει περιπτερα στην Πάτρα, τη Ναύπακτο και άλλα μέρη της Ελλάδας.

Πρόκειται για έναν  36χρονο Έλληνας και έναν 16χρονο αλλοδαπό, υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Πατρών,  στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην Ελευσίνα Αττικής και σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και των νόμων περί όπλων και περί ασυρμάτων.

Επίσης, αναζητούνται εννέα ακόμα συνεργοί των συλληφθέντων από τους οποίους έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία των έξι, (τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 27, 28 και 30 ετών, καθώς και δυο Έλληνες άνδρες, ηλικίας 43 και 24 ετών.

Στην Πάτρα όπως πληροφορείται το thebest.gr είχαν κλέψει περίπτερα στο κέντρο , όπως πχ στην Τριών Ναυάρχων, στην Αγίου Ανδρέου αλλά και εκτός κέντρου και συγκεκριμένα στη Νοταρά, στην Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Σε μια περίπτωση δε τα καπνικά προϊόντα που σήκωσαν άξιζαν 35.000 ευρώ ενώ αφαίρεσαν και 500 ευρώ μετρητά.

Επίσης είχαν «χτυπήσει» σε δύο περίπτερα στη Ναύπακτο, στην Αλίαρτο, στο Καρπενήσι, στην Τρίπολη και στην Αττική και συγκεκριμένα σε Περιστέρι και Χαϊδάρι και αλλού.

Η σπείρα είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των περιπτεράδων της Πάτρας και πολλών περιοχών της Δυτικής Ελλάδας και της χώρας, καθώς ο τρόπος με τον οποίο δρούσαν ήταν οργανωμένος, επαγγελματικός και κόστιζε ιδιαίτερα στα θύματά τους, αφού σήκωναν μεγάλες ποσότητες τσιγάρων και κάρτες κινητών, ενώ κατέστρεφαν συστήματα συναγερμών όπου υπήρχαν και σήκωναν ακόμα και τα καταγραφικά των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης.

Επίσης υπέκλεβαν τη συχνότητα της αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωρεία διαρρήξεων σε περίπτερα στην Πάτρα ... - The Best News

Στον Ανακριτή Πατρών σήμερα οι συλληφθέντες για ... - The Best News

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις