Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Και επίσημα υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Αχαΐας ΝΔ ο Ανδρέας Νικολάου

Και επίσημα υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Αχαΐ...

Γιατρός στο επάγγελμα

Σε επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Προεδρία της ΝΟΔΕ  Αχαΐας  προχώρησε σήμερα ο γιατρός Ανδρέας Νικολάου. Η υποψηφιότητά του ήταν γνωστή το τελευταίο διάστημα και σήμερα ήρθε και η επίσημη δήλωση. Μέχρι στιγμής οι διεκδικητές είναι δύο καθώς θα ξαναθέσει υποψηφιότητα ο νυν Πρόεδρος Ανδρεάς Μαζαράκης, επίσης γιατρός.

Ο Ανδρέας Νικολάου στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Η απόφασή μου να κατέλθω ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές εκπορεύτηκε από την προτροπή πολλών φίλων και συναγωνιστών, αλλά και από την προσωπική μου ανάγκη για μία ουσιαστική αλλαγή αντίληψης και λειτουργίας της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στην Αχαΐα.

Σέβομαι την άποψη, την πορεία και το έργο κάθε στελέχους του κόμματος και γνωρίζω ότι ο πλούτος της Νέας Δημοκρατίας είναι η δυνατότητά της να συνθέτει τόσο μεγάλη ποικιλία προσωπικοτήτων και ιδεών.

Διατηρώ όμως και την πεποίθηση ότι πολλά πρέπει να αλλάξουν και να εκσυγχρονιστούν στον κομματικό μηχανισμό και ότι η Νέα Δημοκρατία καλείται τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να αγκαλιάσει όχι μόνο το σύνολο των στελεχών και μελών της αλλά και κάθε πολίτη της Αχαΐας, κοιτάζοντας μόνο το «αύριο» που πρέπει να είναι πολύ καλύτερο για όλους.

Γι’ αυτό και το πρώτο και μεγάλο στοίχημα όλων μας, είναι η μεγάλη συμμετοχή στην εσωκομματική κάλπη. Οι πολίτες της Αχαΐας πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν οι ίδιοι την μορφή και τον χαρακτήρα της παράταξης που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου. Δική μας ευθύνη, λοιπόν, είναι να ανοίξουμε τις πόρτες σε όλους. Και τώρα, αλλά και μετά τις εκλογές…"

Νικολάου Ανδρεας

χειρουργός ορθοπαίδικος

Δημ .Σύμβουλος Πάτρας

 

Yπενθυμίζεται ότι αυτή τη φορά η εκλογή του Προέδρου ΝΟΔΕ θα γίνει από την κομματική βάση και όχι από εκλέκτορες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις